Merhabalar kızlar. Sonunda yavruma kavuştum. Biliyorum 2 gün önce benim gibi doğumunu bekleyen ve burada deli gibi pozitif doğum hikayesi okumak isteyen anneler var 😂 inşallah size de iyi gelir hikayem. Ben zorunlu sezeryana alındım 40 haftam dolmuştu. Normal denemek isterdim ama hem oğlum doğum kanalına girmedi hemde iyiki denememişim çünkü kafası biraz büyük çıktı. Öncelikle en son kontrole gittim ne açıklık ne sancım vardı doktorum artık beklemeyelim bugün alalım diyince şok oldum tabiiki yarın alalım diye pazarlığa başladım. Okeyleştik. Gecesine uyku haram tabi sabaha kadar döndüm durdum yatakta. Saatim geldi ve hastanedeydim. Gerçekten dedikleri gibi elden açılan damar yolu daha çok acıyor. Belden iğnemi asla hissetmedim. Veeee o an ameliyat.. İnanın evladımı görme düşüncesi bütün korkularımı yendi diyebilirim. 5 dakika içinde çıktı karnımdan. Allahım… Dünya da gördüğüm en güzel ten, en güzel koku, bambaşkaydı bin şükür.. Çekiltirmeleri evet hissettim ama sakinleştirici de yaptıkları için oğlum çıktıktan sonra çokta bişey farketmedim. Sonunda bitmişti herşey odama alındım. Uyuşukluk 3 4 saat kadar sürdüğü için ağrım yoktu. Benim için en çok zor olan o ilk kalkış diyebilirim. Ama dedikleri gibi yürüdükçe açılıyor insan. Şimdi yavrum yanımda çok şükür ona baktıkça ağrım akıp gidiyor. Hiç korkmayın. Minicik bir beden ve sizin onun annesi olduğunuzu biliyor 🤭😊 Allah isteyen herkese nasip etsin, bekleyenleride sağlıkla kavuştursun ❤️