Semanur0902 Sağıma yatsam sağ bacağım ağrıyor tutuluyor, soluma yatsam solum aynı oluyor deliricem ağrıdan artık. Lütfen bir çözüm yolu söyler misiniz. Ağlıcam uykularım zehir oldu. Doktorun dediği sadece sağ ve soluna yat ama olmuyor.
Twobabysmom Semanur0902 Kötü örnek olmak istemem ama 7 ay kadar yüz üstü yattım ilk hamileliğimde şuan 3 aylık hamileyim hala yüzüstü yatıyorum. Birde bacak uyuşmaları için magnezyum takviyesi öneriyorlar diye biliyorum ama ben hiç uyuşma yaşamadığım için kullanmadım doktorunuza bir danışın isterseniz geçmiş olsun
mervee19_ Semanur0902 bende o sekildeydim kafayı yicektim artık doktor magnezyum verdi onu kullanıyorum şuanda rahatım biraz daha
Semanur0902 Tagule bacağımın üst kısmı ağrıyor genede faydası olur mu acaba kaba et denilen yer yani acıdan şuan adını unuttum 😂
Semanur0902 Twobabysmom canım bende şuan 7 aylık oldum valla korkmasam hep yüz üstüne yatmak istedim ama cesaret edemedim hiç. Bu aralar çok arttı yoksa dayanıyordum
Twobabysmom Semanur0902 Allah kolaylık versin. Yumuşak bir yastık alırsanız bacağınızın altına belki bir nebze rahatlatır sizi.
Semanur0902 Twobabysmom belimde bacak aramda karnımın altında hep yastık var aslında ama olmuyor çözemedim ben bu işi
Semanur0902 yenibirannis bende aynıyım işte ne yapsam olmuyor bazen dayanılmıcak şekilde ağrıyor. Geçen gün oturarak uyudum oda çok zor
hzl040823 Semanur0902 kesinlikle magnezyum kullan onun eksikliği bacaklara vuruyor bende çok zorlanıyordum günde 2 kere içtim bıçak gibi kesti
Semanur0902 hzl040823 inşallah ya isticem bakayım, artık ağrıdan son raddeye gelip yatmamam gereken pozisyonlara dönüyorum o da ister istemez korkutuyo