Kızlar 2.bebeğimi bekliyorum, temmuzda doğum yapmıştım yine temmuzda olacak nasipse. Ben şimdi önceki tecrübeme dayanarak kullanmadığım gereksiz gördüğüm şeyleri almayacağım, önceki aldıklarımı da yer kaplamasın diye çevremdekilere dağıtmıştım, kimini satmıştım 2.elden. Bebek oturduktan sonra kullanabileceğim baston bebek arabam var, bu yüzden almayacağım. Küvet falan da kullanmıyorum banyo pratik geliyor. Park beşiğim var. Bebek battaniyelerim duruyor. Kıyafet olarak 10 15 tane 0-3 ay uzun kollu zıbın aldım, 3 tane 0-3 ay 5li takım aldım. 3 tane 3-6 ay tulum aldım. Islak mendil stokladım. Kendim için de hastanede giyeceğim düğmeli lohusa pijamam ve depend var.
Bunların dışında bebek deterjanı, pişik kremi deneme yapacak kadar bebek bezi göğüs kremi ve pedi alırım diyorum. Bütün aspiratörü ateş ölçer tırnak makası gibi bebek ihtiyaçları evde var zaten. Acaba az mı şey almışım diye geçiyor aklımdan. Ekstra ne alınması gerekir, ilk bebeğe özenip ikinciye özensiz gibi oluyor ama ihtiyaç dışı bir şey almak istemiyorum napıyım. Neyim eksik benim sizce, 3 ay sonra doğacak, 3 aya paylaştırarak alışveriş yapacağım da bir plan yapsam iyi olur ☺