kevserky gakkoyengee kuzum 3 Ay sonra. İlk 3 Ay senin ona alışma sürecidir. Kusuyorum bekleyemem diye korkma kusmalar bitecek emin ol sen yemekleri bol bol yicen 🤗
gakkoyengee kevserky son 2 haftam kaldı o zaman inşallah o zaman biter çok zor çünkü çok zorlanıyorum
Niidos Sahnedekimadam yüzüm ve göbeğim aldı ben kendimi bildim bileli yanaklı biriyim, şu an çenem yok öyle bir gıdım var 😂😂😂 sanırsam yapısal
gakkoyengee kevserky çok sağ ol canım inan bunları duymaya ihtiyacım var çünkü çok ağır geçiyor annem geldi yardıma uzaktan sen düşün ah ne zormuş 🤦♀️ inan bu kadar ağır geçeceğini bilmiyordum serumdan sonra bile istifra eden insanım inşallah 12. Haftada hemen kesilir artık istifra etmekten tiksindim canım çok zor
gakkoyengee Sahnedekimadam canım zoferle bir içiyorum doktor kontrolünde işe yaramıyor ikisi birlikte bile kesmiyor
Sahnedekimadam gakkoyengee Haydaa Allah yardımcın olsun,folikasit ne kullanıyorsun peki? Kullandığım folikasit bitmişti 12.haftayada az kalmıştı.. 3,4 gün elenatal içtim o sıra prilam işe yaramamıştı bulantılarım artmıştı öyle bir şey olabilir mi?
gakkoyengee Sahnedekimadam folidays kullanıyorum bitkisel diye içinde + olarak vitaminlerde var birde gece uyumadan önce içiyorum sabah hiç içmedim folik asiti
gakkoyengee Sahnedekimadam gerçekten çok yıprattı beni bu süreç artık istifra etmekten tiksindim öyle diyim geçmiyor yani hiçbir şey işe yaramıyor
bsranur123 gakkoyengee benmde 13 ocak ama gec dollenme olmus 11 olmam gerekirken 10 um suan kuzum insllah bir sikinti olmaz bu gec dollenme olayında
Bade0022 gakkoyengee 12.haftaya kadar annenin bu zamana kadar ki deposundan 12 den sonrada annenin yediklerinden beslenmehe başlar
gakkoyengee bsranur123 bi sorun yok gelişimi gayet güzel böyle şeyler normal sayılıyor geç döllenme aslında yok geç yumurtalama var geç yumurtladığımız için döllenme biraz aksıyor o kadar bir sorun yok yani canım