bendiyebiriii Hatice5461 kaç kg doğdu küvoze girdi mi? 37+3 yani pazartesi günü nasipse ben de olacağım da endişe ediyorum acaba küvoze girer mi diye🤲🏻
bendiyebiriii autumn kaç kg doğdu küvoze girdi mi? 37+3 yani pazartesi günü nasipse ben de olacağım da endişe ediyorum acaba küvoze girer mi diye🤲🏻
Fuhen Dxxnx suyum geldi normal 7 saat denedik kanala girmedi su bitmeye yaklaşınca sezeryana alındım 36+6
Baharbade10 Aslimii doğumdan sonra iyi olduğunuzda süreci yazarmısınızzzz şimdiden Allah yardımcınız olsun ❤️❤️🙏🙏🙏 Sağlıkla alın kucağınıza
Tiiffany Dxxnx İlki 40.haftada oldu çünkü gözüm yemedi normal doguma 😁 Sancı nişan su vs geldi açıklık 9cm hersey normal ama ben korktum doktorumda tastikledi o sekilde oldu :)
bendiyebiriii gkcnn kaç kg doğdu küvoze girdi mi? 37+3 yani pazartesi günü nasipse ben de olacağım da endişe ediyorum acaba küvoze girer mi diye🤲🏻
deryaumay20 Mine34 canım o haftaya gelmeme rağmen sıfır açılma başı bile pelviste değildi suni denenebilirdi ama büyük oranda suniden de sezarene dönülürdü.