Aleynaabirke FHKK bende 5.hafta da basladi 20 haftaluk olacaz son surat devam. Insallah bulanti yaşamazsın cok zor
Mehtaphakan Hamileceyda Ay inşaallah ya çok stresliyim zaten o yüzden çok ağır geçiyor gerçekten zahide yetiş ayvaya kahve teknesi sürüp yemiş o da acayip bastırıyor hatta bayağı iyi geliyormuş bu şekilde de deneyebilirsiniz bende deneyeceğim başlarsa 🙂
Medebru 8.haftadayım öldüm öldüm kusmaktan. Ağlıyorum artık sinirlerim bozuluyor. Rabbim herkese yardım etsin. İnş. Cabuk geçer bu zamanlar. Yemek yiyemiyorum. Aç kalsamda boş boş böğrüyorum. Artık boğazımdan kan geliyor tahriş oldu. Rabbim kimseye kusmalı hamilelik vermesn.
EceMmmm Medebru Uff hakikaten yaşadıklarımız çok zor ve çeken bilir.😔 Midesi bulanmayan, ekşimesen vs hamilelere çok özeniyorum.😔😔
EceMmmm Hamileceyda Hamileceyda Sağol canım amin.🙏 Umarım bu süreci en kısa zamanda atlatır. Küçük atarlılarımıza kavuşuruz.❤️🙏
Feyzaugurali FHKK 7 haftalıkken başladı. 24 haftalığım hala devam ediyor. Bu gidişle doğana kadar kusucam gibi😟