Sevalturgutalp Ne yapim sarı ya çalan akıntım var kızlar dün kan verdim çıkmadı arada kasıklarım ve belim ağrıyor akıntım çok geliyor az değil 🥺
Bircanyavuz270 Sevalturgutalp bende de durum aynı canım bel ağrısı hafif hafif kaşık ahrisi duygusallık sinirlilik hali ve goguslerinde kaşıntı var pcos var günüm belli değil test yapmaya korkuyorum ne zaman yapsam çıkar bilmiyorum da🥺🥺
kalpatisi_ Sevalturgutalp o zaman geç çatlamanız olmuştur ama hala içinizde şüphe varsa kan verin. Kaset testte negatif görüp kanda pozitif gören olan çok kişi var burda :)
Sevalturgutalp kalpatisi_ yani gebe şuan bile kalabilirim bu mu en son 26 şubatta hasta oldum daha da olmadım
Hayat70 Sevalturgutalp Merhaba canım Bende en son 26subatta regl oldum regl sivilcelerim ve akintim devam ediyor.Pcosluyum kan tahlili negatif çıktı hala regl olmadım boğazım ağrıyr midem yanıyor başka bişey yok.Umarim Rabbim bu ayın hürmetine bizlere tez zamanda anne olmayı nasip eder.😇
Rhk1 Sarı akıntı adet öncesi görülür diyordu bi sitede okumuştum çünkü bendede öyleydi o dönem heyecanla bekliyordum inşallah sizde vardır Allah sevinçli haberi bizim gibi almak isteyen herkese versin..
Hayat70 Bircanyavuz270 Pcoslu olmanın en büyük derdi değil mi.Gecikecegini bilmene rağmen her gecikmede umutlaniyorsun testler yapıyorsun ama negatif oluyor.Ne zaman test yapman gerekiyor onu da bilmiyorsun inan durumlar aynı 3senedir perişanim.Rabbim bu ayın hürmetine bizlere tez zamanda anne olmayı nasip etsin.😇
Kubra00111 Sevalturgutalp merhaba bende de sarıya yakın uzayan akıntı oluyor enfeksiyon sanırım kaşıntı yanma var bide bende sizde var mı
Sevalturgutalp Kubra00111 benimki kokusuz uzamıyor sadece bezeme akıyor enfeksiyon değildir yani benimki kaşıntı ve yanmam da yok
Kubra00111 Sevalturgutalp benimde belim kasıklarım ağrıyo adetim bugün yarın ve salı gününe kadar bekliyorum test de yapmıyorum gecikmemi beklicem ama enfeksiyon da gecikme yapıyormuş öyle diyorlar
Sevalturgutalp Kubra00111 vallahi canım ben Okadarını bilmiyorum cuma günü kan tahlili verdim gebelik çıkmadı akıntım oluyor şeffaf doluyor sarımsağı yakında oluyor
Umutlubirkadin canım aynı şeyi yasadım çok fazla stresten gecikiyor kafana takmadığın zaman gelecek adetin bu ay bende cok kafaya taktım olmadi