beyzacmvrc 29+1 oldum nemlendirmeyi çoğu zaman unutuyorum 🙄 yine de yok gibiydi henüz iki tane minnacık kırmızı çizgi gördüm birkaç gündür sağ tarafmda galiba ufaktan başlamışım böyle oluyor dimi 🙄
Eylb_ beyzacmvrc bende 30lardan sonra çatlamaya başladım maalesef :( yağ kullandım ama çok da düzenli kullandığım söylenemez. Benim yırtıklar hep aşağı tarafta yani göbeğimde değil pek şimdilik. 36+6 dayım bakalım daha çatlar mı😅
Melo-fndkc beyzacmvrc ay bebiş hiç yağlanmıyorum kremlenmiyorum acayip zor geliyo ya 😕 25+7 oldum daha çatlamadım bakalım
Semanur0902 Haftada başladı doktorumun verdiği kremleri kullanmama rağmen, bazen ne yapsan da engel olamıyorsun 😂
beyzacmvrc Melo-fndkc bendd o hafta catlamamistim kız duzenli kullan valla pişman oldum ben🥲 benm 28 de başladı 29+1 oldum birkaç gündür fark ediyorum yeni başlamış sağ ve de sol da da var köşelerde az az 😒 artmasa bari ya 😒
beyzacmvrc Merveofs düzenli krem kullandinizmi Ben bol su içiyorum aslında.ama krem işini düzenli kullanmadm işte 🥺
Melo-fndkc beyzacmvrc bundan sonra düzenli kullan belki daha artmaz 😕 benim zaten vücudum da çatlak vardı eski. Çok müsait cildim çatlamaya kilo alıp verdim mi hemen çiziliyorum 😅
beyzacmvrc Merveofs benim cildim normalde de çok kurudur heralde onunda etkisi var o kadar da bol su iciyodum kremi duzenli kullanmasam da. Bol.su içmek çatlak riskini azaltiyo diyolardi ama yetmedi demekki🥲
Goncaa41 Daha 6-7haftalıkken ufak ufak başladı çatlaklar,suan14haftalık ve daha da çoğalıyo Benim bayağı erken oldu anlamadık
beyzacmvrc Goncaa41 Kiz çok ilginç o kadar erken olması ya 6-7 haftalık bebek susam kadae bişey 🤭 karnın çok erken mi cikmsya başladı acaba iç karnın mı dar ondan mı ki
Goncaa41 beyzacmvrc valla hiç doktor iç karnın küçükte demedi anlamadık bizde,kime sorsam erken diyo,hayır şuan 14haftalık olduk ama 2kilo dışında fazla kiloda almadım,çok kilodan desek o da değil garip
mistocookie beyzacmvrc olacagı varsa oluyor sanıeım. 37. haftadayım, toplasan 10 kere yağlamışımdır. hiç çayçtlağım yok
yinehamile beyzacmvrc hiç çatlağım yoktu, 41+1′de doğum yaptım, bide doğumdan sonra ne goreyim, göbek indikçe çatlaklar meydana çıktı 😂😂😂 ve çevremde konuştuğum 3 4 kişi de ayni şekilde olmuş, o yüzden bu sefer çatlaklar hiç umurum da değil
Lavina beyzacmvrc 20 den sonra başlıyor benim kalçam çatlamıştı birde belimde bir kaç tane vardı ikinci doğumumda alt karnım çatladı ama böyle kırmızı değil beyaz anlamadım nasıl oldu çok nemledirici kulandım ama ne fayda 😂
Asliormanci beyzacmvrc kızlar hamileliğimde asla çatlamadık ve çok şiştim ama doğum yapalı 19 gün oldu göbeğim ve kenarlarım çatladı yani doğumdan sonra da çatlak kremlerini bırakmayın sakın