Haticeyildiz Yakubum vitaminleri diyosun dimi ben kullaniyorum onlar bosa verilen ilaclar degil hem bebege hem bana destek icin veriliyo 5 tane ilac kullaniyorum su anda
Haticeyildiz Yakubum ben 36 haftaligim aylardir kullaniyorum bide hamile kalmadan onceki surec var tup bebekle hamile kaldim o zamanda bir suru ilac kullandim yani 1 seneden fazladir ilac kullaniyorum doguma az kaldi idare edicem bi sure daha 😀
Teacher34 Haticeyildiz ben bır tane ılac alıyorım o da folidaysıyot ıcınde 90 adet var baska bırseye gerek yok dedı
Esa Değerlerin düşük değilse kendini iyi hissediyosan kullanmana gerek yok canım 12. Haftaya kadar folik asit kullandım 25. Haftaya kadar doktor ne kan ne demir ne de vitamin verdi hem özele hem araştırmaya gidiyodum ikiside vermedi sonra ben kendimi çok halsiz hissetmeye başladım elevit verdi ama o iyi gelmedi 5 gün kullanıp bıraktım kötü olmuştum ondan bir hafta sonra yediğim yemek dokundu hastanelik oldum doktor zaman gida takviyesi vinalac verdi aynı zamanda mideye iyi geliyo diye midem için olmuştum ona başladım baktım enerjimde yerine geldi bana iyi geldi 1 aydır onu kullanıyorum 30. Haftadayim verilen ilaçlar özellikle vitamin bebege etki eden bişey değil zaten anne için çünkü doktora bunu sormuştum bu senin için bebege ne zararı ne de faydası olur dedi kanım 32 ama 2 doktorda kan ilacı falan vermemişti 1 aydır özelde devam ediyorum hala 32 ama ben kendimi iyi hissediyorum doktorda ilaç vermeye gerek duymadı onun yerine kan yapan yiyecekler yiyorum yani almamanın bi zararı yok kendini iyi hissediyosan tabi en azından bunu vitamin için net olarak diyebilirim demir ilacı falan verirse onu bilemem
Yakubum Esa 1ben pek kilo alamadım karnım da çok çıkmadı acaba ilaçlardan mi diye düşünmeye başladım psikolojim aly üst oldu😏
Esa Yakubum kaç haftalıksın benim karnım 6 da çıkmaya başladı şimdi 7. Aydayım daha yeni tam belirgin oldu benimde geç çıktı eğer bebeğin normalde sağlıklıysa bişey olmaz
Teacher34 Haticeyildiz ıcınde vıtamınler ve folık asıt olam tek bır ılac devlet karsılamıyır ecZanede 50 tl
Esa Haticeyildiz bende 12. Haftaya kadar folik asit olarak folidaysiod kullandım bi kutunun yarısı 8 hafta gitti yarım kutu duruyo güzel bi ilaç
Haticeyildiz Teacher34 valla ben 5 tane ayri ayri ilac kullaniyorum decavit, devit3, omega3, ferro sanol, kalsiyum magnezyum surda kaldi 20 gun biticek insallah 😀
Yakubum Esa çok şükür bugün gittim hastaneye bebisde bende iyiyiz kilolarımızda iyi karnım da 6 aydan sonra cıktı şimdi 7 aylığın belirgin oldu