Kfiliz Kızlar elimi karnımın üzerine koyduğumda karnımda acı hissediyorum sizde oluyor mu 20. haftadayım
HanifeAsya Kfiliz bazen bendede oluyor canım bence bebek büyüdükçe oluyor 30. Haftaya geldik mutfakta iş yaparken falan bi anda acı giriyor oturup dinleniyorum işi falan bırakıp bazen çorbayı tabureye oturarak falan karıştırdığım oluyor normal bence karın kaslarıyla alakalı diye düşünüyorum
Kfiliz Gece eşim sarıldığında onun kolu bile ağırlık yapıyor benı rahatsız ediyor 10gundur boyleyım sızlama tarzımda bır acı dıyebılırım
pelin1302 Kfiliz bende 22 haftalık hamileyim şu son 2 haftadır aynı dediğin gibi eşimin eli bile tonlarca hissettiriyor kıyafetlerin lastikleri çok rahatsız ediyor sürekli bir sancı var gerilme var gibi hissediyorum
Kfiliz HanifeAsya Bir hafta önce kaşık ağrısı mide ağrısı ile acile gittim doktor idrarda enfeksiyon var dedi gaz sancısı da olabilir dedi ve mide koruyucu Gabis com ilaç verdi o günden beri böyle kendi doktoruma muayeneye gittim Bebek’te bir sıkıntı yok her şey yolunda diye bilgi verdi ama o günden beri bir şey yediğimde ya da içtiğimde midem de bir sancı hissediyorum ara arada karnımda bir acı
Kfiliz pelin1302 doktora sordunuz mu bunu aynen bende oyleyım yaaa çok kötü bir hisss mesela uzanırken telefona bakıyorum bazen o kolum bile ağırlık yapıyor acı sancı tarzında bırsey
pelin1302 Kfiliz Kfiliz benim kanamam oldu geçen hafta o yüzden doktorum progesteron başlattı birde sancılar için magnezyum kullandırıyor
Rabiak00 Bnde 12 hftalığm elimi koyunca oluşan ağrı değilde kasık ağrısı ve snki her an adet olucakmışım gibi ağrı var düşk tehlikesi gçrmştm her kn o krku vr üstmde çoğu zmn aykta çok duramıyrm ymk yprkn sndlye yrdımını çok alıyorum
Littlehappy Rabiak00 regl olacak gibi bir ağrınız varsa doktorunuza mutlaka bir danışın birde en en önemlisi su için çok kendinizi yormayın
Rabiak00 Littlehappy kalablk evde yşıyrm dnlnmk pek olmuyo malesf😔ilk gebeliğim ve ilk zmnlr ağrılr nrml denldi 9 hftalıkn thlike gçrdm hala şuan iğne kullanıyrm ağrılrm çok olduğu içn düşk önleyici birn önce rndevuma gdp sylemk istyrm bzn çok aşırı oluyo sncısı
Kfiliz pelin1302 anladım canım Çok geçmiş olsun benim de o kasılmam ve ağrım olduğu zaman doktorum tedbir amaçlı progesteron iğne yaptırdı acil de ben de bir kez oldum tedbir amaçlı
Littlehappy Rabiak00 benimde ilk gebeliğim ve aynı süreçten geçiyoruz 😔 sen yinede yorma kendini ağır kaldırma kollarını çok havaya kaldırma eğilme eğileceksen dizlerini kırarak eğilmeden bir şey al ve su tüket bol bol derim ben bu şekilde yapıyorum gerisi Allahın takdiri tabi inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini doktoruna mutlaka görün tabi ve o ne derse onu yap