Bukiiiiiiii ebru_isik34 progestani icmistim sabah aksam biraz uyutuyor ama kanamasi kesmişti sukur ben birde 3 ay yattim yat iş yapma demisti bana sende dinlen nol bol kalkmamaya cakis ilaclarin daha cok faydasi var
Rabiak00 12 hftalığm 9 hftalkn kanamm vrdı ama rngi frklıydı acile gttm düşük tehlikesi diye ytışm ypldı 4 gn yattım ilçlr sernlr iğnelr vuruldm hstanedn çktğmds bşym yktu sadece ağrım çokdu banada iğneden yzdılr hftada bi kez vuruyorm hala
Canimucizem ebru_isik34 13. Haftadayim günde 3kere progestan fitil kullanıyorum hiç bir zararı yok aksine düşük önleyici bir ilaç doktor keseceğiz diyene kadar devam hiçte şikayetim yok açıkçası psikolojik olarak da rahatlatıyor beni
Sedem90 nurcanyldrm34 merhaba benimde bebeğimin kalp atışları zayıf sadece progestan fitilmi kullandınız
ilgihazaal ebru_isik34 asil onlari kullanmazsan zarari var 🤦🏼♀️ igne zaten düşük onleyici progestan da daha iyi tutunmasi icin
ebru_isik34 ilgihazaal Haklısın canım kullanıcam düzenli olarak inşallah etkisi olur en kısa zamanda ❤️