Alimgeliyor Kizlar Allah Rizasi icin yardim edin 20 haftalk hamileyim sabah uyandigimdan beri kasik agrisindan duramiyorum cok kotu agri yapiyo bu aylarda normalmi ? Yada hastaneye gitmeme gerek warmi😔😔😔
Msalbyrk Alimgeliyor 20 den 21 e kdr yaşadım kask agrisi . Tahlil verdm temz ckti. Rahm byudgu icinms. .bu 20 li haftlar zman zman agrili geciyor.. artk dha fzla byudgu icin. Cok aşırı siddetlyse acile görün yinede
Leinil Alimgeliyor gaz sancısı olabilir , bi lavaboya gidin bekleyin eger biraz rahatlıyorsanız bilin ki gaz sancısı olabilir. Varsa rezene çayı için kuru kayısı yiyin , ayaklarınızı sıcak tutun , üzerinizi sıkıca örtün ısının 👍🏻
Selim_Alparslan Alimgeliyor dinlenmene rağmen geçmiyorsa doktoruna haber et yada acile git canım . Benimde ilk haftalardan beri var 21 haftalığa giriyoruz halen var ama dinlenince geçiyor.
Alimgeliyor Cok saolun kizlar cewplar icin insaAllah kotu bisey yoktur kuru kaysi war yerim şifa olur insaAllah sicaklikda hep tutuyom zaten dikkt ediyom
Handanby Alimgeliyor 20. Haftama bir kaç gün kala benim de oldu geceden sol kasığıma agrı girdi hareket edemedim kıpırdayamadım öylece uyudum ertesi gün akşam üstü geçti ama wc gittim sürekli o şekilde geçti bağırsaklardan şüphelenmiştim öyleymiş geçince anladım 😊
Semaburak Alimgeliyor eğer çok ağrıyosa ve geçmeyen bi ağrıysa dpktora gitmelisin herkesin durumu bir değil. Rahim büyüyosa ağrı arada sırada olur ama sürekli ağrı bilemedim bence kesin git doktora ihmale gelmez