Seydanur11 Eskişehir de gitmediğim hastane kalmamış biri olarak söylüyorum, ilk mine inan’ a gittim ilk ay klomenle hamile kaldım malesef 4.5 aylık düşük yaptım. Pcos um bu arada. Sonra yine mine hanımla devam ettik klomenle olmadı, gonal f denedik olmadı Mine hanım tüp bebek yapalım deyince yunus emre ye Teoman beye gittim ama çok ters bir doktor iletişim kuramadık malesef femara denedik olmadı oda hemen aşılama dedi onuda bıraktım m Başar bey e gittim kendisi çok iyi prof ama bizim tedavide biraz başarısız olduk neden çünkü pcos olmama rağmen gonal f iğne dozlarını fazla fazla verdi hamilelik oluştu ama ölümden döndüm Ohss oldum kürtaj olmak zorunda kaldım yoğun bakımda yattım ama basar hoca bir an olsun benimle ilgilenmeyi bırakmadı, tedavi başarısız oldu evet ama çok çok iyi bir doktor. Sonra ben ara verdim bıraktık tedaviyi , yaz tatili boyunca yedik içtik eğlendik derken mfk ürünlerine denk geldim onları aldım diyete başladım yürüyüş yaptım tekrar Mine hanıma tedaviye başladık femara kullandım mfk ürünleri ile birlikte ve şuan hamileyim çok şükür. Çok gezdim çokça zaman harcadim ama nasip bu zamanaymış. Yani demem o ki Mine İnan ve Başar Tekin çok çok iyidir.