haticenurrr Ezgiliiii bende 37+5 de dogum yaptım hicbir sıkıntı olmadı 2620 dogdu bebegim ve cok aktif bir bebek dediler ama bana 2 doz ciger gelistirici vurmustu öncesinde doktorum belki onun faydasıda olmustur simdi 20 günlük bebegim cok şükür cok saglıklı🙏🏻
haticenurrr haticenurrr @Ezgiliiii bu arada bende tarihi 13.03.2023 olarak ayarladım pişmanda degilim🙈😂
1prensesimm Ezgiliiii evet canım benim inşallah bebegine sağlıklı bı şekilde kavuşursun doğunca da benim yerime öp annesi ❤️❤️❤️❤️❤️
Ezgiliiii 1erkekkannesiiii t SilaTR ay çok az kalmış sizin Allah kavuştursun . Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza aldırdınız inşallah dualarım sizinle bende beklemedeyim bakalım kısmet artık.
haticenurrr Ezgiliiii 37+5ti ama dediğim gibi ciger gelistirici vurulmustum belki onun sayesinde saglıklı atlattık
CmreKsidar Ezgiliiii 24. Haftadan beri suyum azdı artık durması bebeği riske atacaktı o yüzden erken alındı.
Oz_se -_Esra_- şaka mi yapiyosunuz ya 38 hafta oldum daha erken oldugunu dusunup dogar diye aklim çıkıyor oyuncak degil karninizdaki can ya aklinizi basiniza toplayin
-_Esra_- Oz_se yorumunu post sahibine yap 😂😂 Ben ne kız tarafıyım ne erkek tarafıyım yorum okumaya geldim 😂😂😂
Eliff_42 Ezgiliiii doktor bana 37 de doğuma alırım dedi bişey olacağını sanmıyorum hemşireler de bana bişey olmaz dedi bende bu ayın 27 sinde doğum yapmayı düşünüyorum o zamana 37+6 olacak
Oz_se şaka mi yapiyosunuz ya 38 hafta oldum daha erken oldugunu dusunup dogar diye aklim çıkıyor oyuncak degil karninizdaki can ya aklinizi basiniza toplayin Ezgiliiii