Happy20 Nrdnot çok fazla yüksek değil benim 7,14 di ama bende pcos vardır herhangi bir belirtin yoksa(aşırı kıllanma, şişmanlık,adet düzensizliği vb) yoksa biraz fazla ama sorun olucak birşey değil diye biliyorum.
gl12cn34 Nrdnot 8.88 amh ama bana kimse polikistik over demedi ve ne zaman korunmayı bıraksam o ay hamile kaldım.
bubuiledudu Nrdnot benim de 5.60larda cikiyor doktorum buna direk bakan pko der ama sen değilsin dedi ultrasonda pko görüntüsü yok dedi zaten bir şikayetim de yok reglim yumurtlama zamanlarım hep düzenidir bellidir
Sevgi56 Nrdnot amh yüksekliği fazla yumurtalık rezervi anlamında yani polikistik over sendromu, değerlerin üçün üzerinde olması genellikle buna işarettir. Doktorun ne dedi peki
Nrdnot Sevgi56 salı günü rahim filmi çekicek ama sonuçların iyi demiş eşim gösterdi çünkü sonuçları tam ne dedi bilmiyorum. İyi bi sıkıntı yok demiş
Nrdnot bubuiledudu bende 6 ay önce bi doktora gittim polikistik over var dedi birine gittim mutlikistler var dedi en son bu doktora gittim yumurtların fazla ama öylr polikistik diyecek kadar değil dedi . Bi doktor bebekte zor olur dedi. Başkası ikizin bile olur yumurtslrın iyi dedi anlamadım hepsi bişey diyo. ⅞ aydırda deniyoruz işte salı günğ eahim filmi çekincem çok korkuyorum
bubuiledudu Nrdnot valla ben çok doktor gezdim 2 senedir kimse böyle birsey dememisti son doktorundan aşırı memnunum o da bu şekilde açıkladı sadece sayıya bakarak derlerse öyle birsey yok ultrason görüntüsüyle ikisine bakmak lazım diye bende öyle bir sorun görmedi.
gl12cn34 Nrdnot yumurtalara günleri tifalan takip etmeyin yumurta cok olunca ne zaman çatlayacağımı bilemiyoruz cünkü 1 gün ilişki 2 gün ara şekline bir adetten diğer adete kadar böyle devam etmeli . İbrahim Saracoğlu’nun arı sütü bal polen karışımı var internetten ondan alın bide inşallah hemen kalırsınız