Leyla_01 Balcalı hastanesi Yüreğir devlet hastanesi ne taşındığı söylenmişti doktorlar orada görev alıyor olabilirler
Hiats Leyla_01 henüz kadın doğum bölümü tasinmadi hala balcalı nin çocuk polikliniginde hizmet veriyor mete bey
thebendis symag yazarım tabi ki. Hatta Mete Sucu’nun numarasini vereyim baktiniz bulamıyorsunuz kendisiyle görüşürsunuz. Ben de numarayı buradaki formdan almıştım. 0 543 770 75 67
thebendis Hiats Doğum ücretini ben de bilmiyorum. Ben de detaylı ultrason için isim araştırırken kendisini buldum🤗
Hiats thebendis başkasının yorumuna yazıcaktım kusura bakmayın ayrıca mete beyin muayene 242 doğumda 2000 lira demişlerdi ben ona gidiyorum eğer taşınır sa onda doğum yapicam
dilos011 Serpilali01 geldik şekerim 🥰şükür ben yerleştim ama çok yoruldum Salı günü de görüş günümüz insalah siz nasılsınız
Serpilali01 dilos011 ay dilos valla hiç iyi değilim artık biran önce doğurmak istoyorummmmmmmm bel ağrısından yürüyemiyorum artikkkk
dilos011 Serpilali01 bende gündüz kızı sallarken ağrıyor belim bi yaslanmasam geçmiyor valla doğursaydık iyiydi seninkine bisey kalmadı kız 😂😂