Merhaba sevgili annelerim anne adaylarım😍 çook uzun bir doğum hikayem yok çünkü istediğim gibi normal doğum yapamadım şeker ve tansiyon olduğu için doktorum 30 marta sezaryen planlamıştı. En azından spinal olayım dedim ama sırtımın derisi kalın olduğundan sanırım (doktorum öyle söyledi anlamadım) spinal iğnesi de yapılamadı o yüzden genel anestezi kararı verildi o an. Üzüldüm ama o an artık heyecandan öleceğim için bir an önce çocuğumu görmek istedim ve kabul ettim genel anestezi verildi. Uyandığımda odama gidiyordum normal olarak çok ağrım vardı ama dayanılmayacak gibi değil. Sonra odaya kızımı getirdiler yanağıma tuttular sıcacık pamuk gibi teni mis kokusu o kadar güzeldi kiii. Hemen geçti ağrılarım ağrı kesicilerle. 6 saat sonra su içtim yürümek için ayağa kalktım sorunsuz yürüdüm o saatten sonra saat başı kalkıp yürüdüm. Gecesinde tuvalete çıktım ertesi gün de doktorum geldi çok iyisin tuvalete de çıktın eve gidebilirsin dedi. Fotoğraf çekimi yaptık keyifle ağrım da çok azdı zaten. Öğleden sonra hastaneden taburcu olup eve geldik😍 Allah hepimize evlatlarımızı bağışlasın. Benim de hikayem böyle💜