_mine Kızlar yeniyim hamilelik testine bi bakar misin diye atacaktım fotoğraf yükleyemedim nerden yükleniyor 😂😂😂
Yazmelegi_ _mine uygulama da bildirimlere baktığımız yerde resim yükle var ordan yükleyip URLyi kopyalayıp buraya yapıştırın
Ozoooo Forum ana sayfada soldaki üç çizgiden resim yükle kutucuğundan yükleyebilirsiniz. Veya Https://mutluresim.com buradan fotoğrafınızı yükleyerek Direk linkler altındaki linkin sonunda yazan Kopyala kısmına tıklayarak fotoğraf yükleyebilirsiniz. Linke tıklayınca açılmayan fotoğraflarda, bu linki kopyalayıp tarayıcınıza yapıştırabilirsiniz. http://mutluresim.com/ 💝
MelodyFairy Mrnpk inşallah canım amin 🤍ya 8 gün sonra ya da 12 gün sonra regl günüm bekliyorum bakalım
Sariilayda16 _mine ayy hayırlı olsun canım var rabbim kucağına sağlıkla almayı nasip etsin yarin hemen git kan ver
_mine Eceselo1759 ay yarabbim çok şükür 8 aydır bunun hayalini kuruyorum hiç korunmadım ama bir türlü rabbim nasıl etmemişti Allah isteyen herkese bakabilecek herkese nasip etsin 🤲🤲🤲