ummuhan3 salı günü asilama oldum. Eşimde sıkıntı vardı tedavi görüyordu sayı biraz artınca doktoru bir kere asilama deneyin dedi hemen aynı gün benim takipçi olduğum doktora gittik o gün de regl olmuştum. Bana 3.gun gel dedi gittim yumurtaliklara baktı klomen yazdı bazısına iğne de veriliyor ama bende yumurtlama sorunu yok diye vermedi. Klomene 5.gun başla sabah akşam iç dedi bitince iki gün sonra gel. Gittim güzel büyüyor dedi ve catlatma ignesi ovitrel yazdı bunu yarın akşam 10da vur yani pazar akşamıydi dediği gün pazartesi günü yine gel dedi. Pazar akşamı iğne oldum pazartesi gittim tamam dedi yarın sabah erkenden gel eşinle salı gittik eşim sperm verdi çipli yıkama yapıldı 1 buçuk saat sürdü sonra beni dogumhanede çatala oturttular. Rahime birsey yerleştirdi doktor ordan spermi saldı 15 dk kal böyle dedi. Sonrasında ilaç verenler varmış bana vermedi folik asit devam et 16.gun test yap dedi. Bugün 5.gunum ama ben 16 bekler miyim tabi ki hayır. 10.gunden sonra teste başlarım heralde maalesef sabırsızım.
Eğer siz de doktora gidip sıkıntınız anlatırsanız uzun zamandır hamile kalamiyorsaniz reglin 3. Günü gidin doktora ultrasonla muayene ediyor sadece. Ha belki kan testi vs gerekir ama ben zaten orda yakın zamanda vermiştim hormon testleri bir ay olmamıştı yani ondan bana sadece bu şekilde uygulandı. Benimki çok hızlı gelişti umarım sizin de kolaylıkla.olur. sormak istediğiniz varsa yazın