ElaRose 9 gün içinde ne yapsam faydası olur acaba ? Hacamat yaptırıcam bi de vitaminlerimi tam içiyorum .öneriniz var mı kızlar ? Masajda yapan varmış
ikizkusannesi ElaRose masaja gerek yok canım😀hacamat çok sağlıklı bir işlem faydası olur inşallah ama özellikle bir şey yapmanıza hiç gerek yok sağlıklı beslenin mutlu olun gezin tozun derim ben🥰
SheeR ElaRose ben 1 ay öncesinden avakado ceviz yemeye başlamıştım gazlı iceceklerden uzak durdum sigara içiyordum o sürece başlamadan sigarayı bıraktım tabi stres de cok önemli pozitif düşünmek önemli olan
ElaRose ikizkusannesi kafam çok rahat mutluluğumda tam şükür 🤣 ama tabi yumurtalarım sağlıklı olsun istiyorum . Hacamat inşallah fayda eder
Novamomy ElaRose bunların hiç birini yapmadım sadece sağlıklı beslendim ,bol sıvı aldım ilaçlarımı ve doktorumun tavsiyelerine aynen uydum olacağı varsa her türlü olur olmayacaksa da ne yaparsan yap olmaz kafasındaydım stres yapma sadece
ElaRose SheeR pozitif düşünüyorum sağlıklı besleniyorum . Yumurta rezervim düşük olduğu için biraz korkuyorum sağlıklı olsun istiyorum yumurtalarım
SheeR ElaRose ben avakado yedim faydasını gördüğümü düşünüyorum açıkcası çok şükür ilk denemede pozitifi gördüm 26 haftalık olduk bile
uzlet ElaRose anladım canım ben şubatta tarama hacamatı oldum kuyruk sokumu da dahildi martta da kafa ile baldırlarla alt bacağın arkasından oldum herhalde dediğin yerdir ama bileklerden biraz yukarıydı adetimi düzenledi ama faydası oldu