Minii ben de çok korktum sizin gibi.. baş ağrısı doğum esnasında oldu o da çok ağladığım için muhtemelen sonrası için hiç başım ağrımadı bi arkadaşımda benden 1 hafta sonra oldu ondada olmadı baş ağrısı inanın insandan insana değişen bir durum ağrı falan sezeryan sonrası tabiki çok siddetli oldu öncelikle şunu söyleyim doğum esnasında hiç bir acınız olmuyo aynı dişinize kanal yapılır onu hissedersiniz ama acı hissetmezsiniz ya onun gibi sadece bir histen ibaret sonrası çok zordu benim için illa ki kaç kat kesiliyosunuz ağrınız acınız oluyo ama inanın ben 2. Günü ayaklanmıştım tuvalet yaparken çok zorlanıyosunuz bunu söylemeden geçemiycem gaz sıkışması çok yaşadım ben
Tuvalet için kompostu sizi ishal yapıyo kayısı kompostusu bol bol kaynatıp içmelisiniz kesinlikle o olmazsa bişey yiyemediğiniz için kabız olursunuz ve o dahada zorlaştırır herşeyi dikişlerinize zarar verebilir gaz sıkışması içinde tavsiyem tuvalete oturmanız ancak öyle çıktı benim bu arada genelde hastaneler gaz çıkarmadan yollamadığını duydum ben hastanede 2 gün yattım ve çıkacağım gün çıkardım gazı çıkaramazsanız panik olmayın bol bol tuvalete oturun acısada oturun karnınız çünkü ancak öyle çıkıyo bol bol yürüyün evet karın kısmınız acıyacak dikişlerinşz yüzünden ama yürümezseniz çok daha yavaş iyileşir bunu bilmenizi isterim çok gözünüzde büyütüp korkutmayınkendinizi beni ameliyathanede bayıltacaklardı en son genele dönecekti doğumum panik olmayın bu yüzden panik yüzünden çok kötü oldum halbuki acı hissetmiyodum ve şöyle düşünün günde kaç yüz kişi bu şekilde doğum yapıyor herkes nasıl yapıyorsa sizde yapacaksınız emin olun hiç korktuğunuz gibi olmayacak herkesin doğum hikayesi çok farklı ne yazıkki şartlar dolayısı ile ama şunu söyleyebilriim ki canınızdan can çıkıyo illa ki bi yerleriniz ağrıyıp acıyacak önemli olan bu süreci güzel atlatmanız umarım cok güzel gecirirsiniz🌸