kukulim3434 Ecem4545 olmuyor desem yalan olur oluyor tabi.sonuçta operasyon geçiriyorsun ama ağrı kesici lerle hafifliyor sadece ilk yarım saat sarhoş gibi oluyorsun.
Buseka Ecem4545 evett komple uyutuldum ve ağrı kişiden kişiye değişir epidural gibi acı eşiğine bağlı genel oldun diye daha çok acıcak diye bişey yok kesi aynı kesi
znkara Ecem4545 kasım ayında laparoskopi oldum yatağa yattım damar yolundan narkozu verdikleri anda gitmişim sonrasını asla hatırlamıyorum yok öyle bişey saçmalamış kim dediyse
znkara Ecem4545 derin bir uykuda oluyorsunuz hiç bir şey duymuyor hissetmiyorsunuz içiniz rahat olsun ☺️
Eflinnisa Ecem4545 genel anestezile 10 tane cocuk yaparım o kadarki rahatlık asla hissetmiyorsun 8.15 de beni yatırdılar doktor içeri girdi ben daha bayılmadım sakın başlama dedim sakin ol daha vermedik anesteziyi dediler 8.18 gördüm en son saati gerisi yok 8.23 de bebek cıkmıştı resimlerini cekmişler çok rahatlık 6 saat sonra kalktım kendim yürüdüm yardımsız sadece ameliyathanede ayrılırken sayıklamışım eşimin ismini Allah belanı versin daha çocuk yapmam diye ama haberim bile yok hemşireler dedi ☺️
kukulim3434 Eflinnisa ay o sayıklamalar zaten🤣🤣beni de ağlama, atağı tutmuştu 2 defa operasyon geçirdim ikisinde de ağladım sebepsizce 🤣🤣 zaten ilk yarım saat sarhoş gibi algılayamıyorsun ne olduğunu🤣🤣 genel anestezi rüyada gibi birşey🤣🤣
Eflinnisa Ecem4545 hayır hiç yaşamadm denecek kadar az canım o senin dediklerini cekseydim şuan 2.ye korkardım 2. Günü cıktım eve geldim tatlı felan yaptım misafirlere
ilaydacemiko Ecem4545 hiç korkmayın dünyanın en güzel hissi genel anestezi ile uyumak keşke arada kendime verip şöyle rahat bir uyku çeksem o kadar güzel :)
Ecem4545 Denizkaramuk bilmediğim için insan düşünüyor uyanırken insanlar ağrıdan kendini parcaliyormus
hayatisigi Denizkaramuk ben de genel anestezi ile 2 operasyon geçirdim çok rahattı zaten kısa operasyondu süre bitince de kendime geldim. Ama sezaryende farklı mı oluyor ki burada bazı yorumlarda bi kaç saat kendime gelemedim diyenler vardı. Yarım saatlik bi operasyondan daha yüksek dozda mı veriliyor acaba sezaryende?
kukulim3434 Ecem4545 ağrıdan parçalama falan yok öyle birşey ameliyat yerin sızlıyor sadece zaten halin olmuyor ki ben konuşamıyordum bile bırak kolumu kıpırdatmayı. Sadece söylenenlere başımı sallayarak cevap veriyordum
Eminepiraye Cidden yani bu kadar cahilce konuşmalara inanmayın lütfen, 3 defa genel anestezi ile ameliyat 1 defa sezeryan oldum bu söyledikleriniz mümkün değil. 3 e kadar say dedilerde 2 yi zor hatırlıyorum. Doktorunuza ve bilime güvenin❤️
Denizkaramuk hayatisigi hayır sezaryen de zaten kısa süren bir işlem 10 saat anestezi alan hastalar bile kendini parçalayarak uyanmıyor bence kişinin ameliyata girerken ki psikolojisiyle alakalı. Ben cok kötü uyanıcam uyanınca canım cok acıyacak diye girerseniz öyle cıkarsınız mesela ağlayarak girerseniz uyandığınız da ilk yaptıgınız şey ağlamak olur bunu gördüm cok kez. Bir de bu kadar kötü birşey olsa 3.kez sezaryen olan arkadaşlarım var cesaret ederlermiydi hiç