Tgbizmir Selam kızlar izmirde tavsiye ettiğiniz detaylı ultrasyon için hastahene klinik var mı hem çok uçuk fiyatı olmayan hemde detaylı ilgilenen bi yer istiyorum. Destek olurmusunuz
Canimucizem Tgbizmir merhabalar kaçıncı haftada oluyor 29 Nisan’da 3lu tarama testi var bu ondan farklı oluyor değil mi
Zeynep_1997 Tgbizmir merhaba ben detaylı için doktor Fatih Kadir Uçar diye bir doktor var çok memnunum ve detaylıdan sonda devam ettim ilgili 1000 tl verdim 2 hafta içinde tekrar gidersen ücret almıyor muayenesi de gayet temiz yüzünü göremedik 2 hafta içinde tekrar çağırdı ve ücret almadı
HTSY-3535 Ben ayrıntılı ultrason için özel çınarlı hastanesi gittim 1.000 TL ödeme yaptım çok ilgilendi bebeğin her yerine baktı bana da baktı 45 dk sürdü eşimle beraber girdik Güler yüzlü ve espirili bir doktor .
Zeynep_1997 Canimucizem 21-24 hafta arasında oluyor canım detaylı farklı evet bebeğin böbreklerine kalbine bütün organlarına bakılıyor dudağına damağına filan
Canimucizem Zeynep_1997 ya çok heyecanlı 🤍 üçlü tarama için bana 300 TL fiyat verdiler çok şaşırdım belki bu sizin çekileceğiniz farklıdır
Zeynep_1997 Canimucizem evet bu farklı canım zaten özele gidiyorsan orda yaparlar devlette taramalar için para alınmıyor özele gidiyorsunuz sanırım
Tgbizmir Canimucizem üçlü tarama çok farklı birşey canım senden alınan kanla bebejte genetik var mı diye bakılıuor. Ayrıntılı ultrasyonda ise normal uzanıyosun ultrasyonda bebeğintüm uzuvlarını 4 boyutlu görebiliyosun kiöe benzediğini bile görebilirsün çok heycanlı bnce 🤭
Sabidi Cenk uyar Ve can hastanesinde gürsel bey. Cihazları çok yeni ikisininde. Kesinlikletavsiye ederim
Canimucizem Tgbizmir evet haklısınız onun için fiyat almadim daha 19.haftada yapılacak üçlü tarama diğeri için bende çok heyecanlıyım 🤍🥲