Sabay yatışım yapıldı saat 9 gibi falan doktorum gelicektik ama beni 08.50 de aldılar hatta eşim yoktu yanımda eşimi bekledik gelince çıktım doğuma 😂 başlarda ne olduğunu pek anlayamadım hemen oturttular beni destek oldular belime iğne vurdular sağ bacağıma birden sıcaklık geldi uyuşmaya başladı sonrasında doktorumun güzel sesini duydum ve içim rahatladı resmen doktorum geldi başlıyoruz dediler hiç bişey hissetmedim sadece karnıma bastırdılar o ara bı ağırlık hissettim üzerimde sadece mide bulantım çok oldu onda da hemşire söyledim bulantım olduğunu hemen ilaç takviyesi yaptı 2 dakika içinde gecti bulantım da sonrasında bebişimin ağlayışını duydum yanıma getirdiler hemen öptüm kokladım o an geçti herşey gerçekten kokusunu alınca insan herşeyi unutuyor serum taktılar 2. Serum bitince yürüyüş yaparız dediler ilk kalkış evet biraz zordu ama dayanılmıycak gibi değil sürekli gezdim zaten koridorda oda da gazımıda çıkardım rahat bı şekilde şuan çok çok daha iyiyim kalkarken zorlanıyorum hatta destek almadan kalkmaya çalışıyorum ki gece bebeğime uyanabileyim rabbim tüm hamişlere hayırlı kolay doğumlar nasip etsin inşallah 🙈🤭😍🙏🏻