Annesiebeolanbikuzucuk Sehermuglu70 Ilk bebeğimle 16. Haftada acilmisti evde yatarken birden suyum geldi bebegimi kaybetmiştim Belirti vermiyor rahim agzinun açılmasi
Annesiebeolanbikuzucuk Sevilayms Hafta da birden açıldı hic hi belirti vermedi rutin kontrole gittiğimde öğrendim hemenn acil yatış verip serklaj yapildi
Sevilayms Sehermuglu70 İlk hamılelıgımde fark etmedi doktorum yani belirtide yoktu 16.haftada aniden açıldı yavrumu kaybettim Hamileliğimde 12. Haftada serklaj yaptırdım Suan 26 olduk
Sevilayms Alis67 Hissedilmiyor rahımagzı kısalıgı teşhisi kondu bana Ancak ultrason ile fark ediliyor. Bebegın asagıda olması anormal bır durum degıl canım benımde oyledı cıkıyor sonra yukarı
Alis67 Suan 20.haftadayim kac gündür rahmimde pıt pıt atan bsey var bazen yukarıda oluyor bebegim ama akşamları genelde rahmimde olunca korkmuyor degilim ben de ona mi baglamaliyim acaba baskı mi yapıyor ki Normalde karnımın ortasinda olmasi gerekiyormus
Sehermuglu70 Alis67 rahim ağzı yetmezliğinde ne yazık ki anlaşılmıyormuş ağrısız sızısız kendiliğinden açılıyor müdahale edilmezse maalesef erken doğum
Sehermuglu70 Alis67 rahimde hissedilmesine doktorum normal demişti pozisyona bağlı olabilir demişti ama benim 20. Haftamda maalesef 1,5 cm açılmam oldu
Alis67 Sehermuglu70 tam bu msjdan 2 güsonra kontrole gittim durumu doktora anlattım rahim ağzı kısalığı varmış orda teshisi koydu hemen yatış yapıldı serklaj oldum Dediginiz gibi hic bisey anlamadim ama allahima şükür daha gec olmadan rabbim gösterdi
Sehermuglu70 Alis67 ay çok geçmiş olsun nasılsınız şimdi şifa olsun inşallah zamanında gelsin bebeğiniz, şanslısınız bana ne yazık ki serklaj bile yapılamadı 😭