HilalMF Kızlarrr bebişlere hangi detarjanı aldınız bide normalde çamaşırlarınıza hangi deterjanı kullanıyorsunuz benim çamaşırlarım makinadan olduğu gibi lekeleriyle çıkıyorrr
_Daydreamer_89 HilalMF doktorumuz bebekler için en iyi deterjanın Dalan zeytinyağlı olanı demişti onu kullanıyorum
Tusemciiim HilalMF Bebeğime Yeşil annenin ürünlerini aldım 100% Doğal vegan, Kendimiz içinde siyahlar için perwol, renkliler için perwol, beyazlar içinde vanish kosla action kullanıyorum
Minimalannesiii HilalMF bebek için E Bebekten Baby Me sabun tozu aldım. Kendi çamaşırlarımız için siyahlar perwoll, renkliler için Ariel, beyazlar için Omo kullanıyorum yumuşatıcı da Yumoş Şakayık kullanıyorum 🤗
HilalMF -_Esra_- sıvı kullandım bir ara temiz çıkarmıyordu bingonun şimdi toz deterjan kullanıyorum oda temiz çıkarmıyor makinam arçelik
_tuuggcce_ Bebek için hala arayıştayım, bende burada durup yorumları okuyayım ama kendim için şu an Alo kullanıyorum. Ama Omo’ya döneceğim. En başından onu kullanıp alo ya dönmüştüm. Gerçi alo da güzel, memnunum ama omo daha güzel bence 😅
-_Esra_- HilalMF Ariel kullan dene farkı görürsün birde deterjanını az atma eğer oda leke çıkarmazsa makinen iyi değil demektir.
Umrnkara HilalMF Bebeğime duru granül aldım, yumuşatıcı almadım gerek yok boşu boşuna kimyasal sonuçta diye düşünüyorum. Kendimize şuan Arsel kullanıyorum ama omo da kullandım ikisinden de memnunum
Sulte HilalMF alo guzek marka siyahlara bingo perwol renkli ve beyazlara alo tursil olan bebege de ya dalan yada ebebek markasi baby me
Burrccu HilalMF green clean aldim temiz ve bitkisel icerikli oldugu için❤️ ve gayette begendim rahatsiz edici bi kokusu vs de yok hic, hatta nerdeyse hic kokuusu yok
semanur0456 HilalMF makinem bosch deterjanım bingo renkli beyazlar birarada miss gibi yıkıyo valla Bebek için de vegan deterjan aldm baproy ve siveno camaşır sabunu diye geciyo .