Mucizelerim_ LeyllS merhaba heyacanli endişeli korkulu bi süreç benim açımdan az kaldı çok şükür hareketlerine gelirsek fırlayıp cikacak bence bu kadar aktif olunmaz diyorum 🤭sizin nasıl geciyo
Hilalttk16 LeyllS ayy benimde doğuma az kaldı diyebiliriz 😅 bende böbrek büyümesi var onun dışında rahat bir hamilelik geçiriyorum diyebilirim (en azından ilk aylar öyleydi) 🥴hastane çantamı da hazırladım sayılır 😅 bakalım hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alalım da 🥰
Simay13 LeyllS Mayıs sonu Haziran başı doğum. Nasıl geçiyor 🥴😩😩 nefes darlığı. Üstüme öküz oturmuş gibiyim. Hareketlere gelince uyuyamaz oldum. Sag dönüyorum aynı sol dönüyorum aynı. Yanlarımı kazıyor resmen. Oraya girmeye çalışıyor. Nedennnn nedenn😩😩
elayaz_ LeyllS bel bacak baş ağrısı ne ararsanız var 😅 bebişimin hareketlerininde maşallahı var hiç durmuyor bide büyüdükce daha mı sertleşiyor hareketleri nedir boyle arada ah felan diyorum 😃
LeyllS Mucizelerim_ benimde aynı şekilde hamile arkadaşlarım sadece gece hareket ettiğini söylüyorlar ama pek sevgili oğluşum bir dakika durmuyor gece gündüz fark etmiyor 😂
LeyllS Hilalttk16 amin inşallah 🙏🏻 çantayı kaçıncı haftada hazırlandınız. Benim beyefendi daha dönmedi ama beklemedeyiz.
Mucizelerim_ Hilalttk16 geçmiş olsun ilk gebeligimde yaşadım böbrek büyümesini berbat biseydi benim sonucu stent takılmaya kadar gitti bundada korkuyorum ama doktorum ağrıyana kadar hiç ilgilenmiyorum onunla dedi konuyu kapatti😄sonumuz ne olur bilemiyorum
denizin_annesii Simay13 aynı durumdayım 30+0 haftadayim ve aynısını +vajinal sorunlarla başım derte siz kaç haftalıksiniz
LeyllS Simay13 yatınca hepsi aynı sanırım özellikle yapıyor gibiler. Çocuklarımız için sabredeceğiz artık 👼🏼
Nurcymz denizin_annesii bnm de vajina bölgesi canımı çok yakıyor, özellikle akşam, oturup kalkarken, sağa sola dönerken, fitil kullandım,krem kullaniyrm ama geçmiyor 😔 mide yanması cabası çok zorluyor bu 10 gündür 😔
Eylulkelebegi Haftadan bildiriyorum bacak ve bel ağrıları var onun dışında bu hafta bacaklarıma kramplar giriyor en sinir yanı bu bazen nefes alırken zorlanıyorum gibi oluyo mide yanması ve şişkinlik de cabası teşekkürler 😮💨
LeyllS Eylulkelebegi mide yanmasını özellikle gece yaşıyorum çok kötü oluyor. İnşallah hepsi geçecek.
kevserky Eylulkelebegi mide yanması şişkinlik hele akşam yemekten sonra bildiğin patlamaya hazır balonum tepisemiyorum nefes zor alıyrm maden suyu sakız falan çiğniyorm asla fayda etmiyor . En zorlandığım bacak ağrıları kesinlikleee yuruyesim gelmiyor hava sicaklamaya başladı şimdiden 🙄🙄🙄🙄🙄🙄 az kaldı 3 aycik falan işte
asilyigitq1 Bende öyle 29.haftamda felaket bir mide yanması oluyor yemeğe bile oturamıyorum her yutkunduğumda midem yanıyor
LeyllS Avokadoluhayat bebeğinizin cinsiyeti ne acaba benimki de durmak bilmiyor ve anne karnında nasılsa doğunca da öyle oluyorlarmış 😂 korkuyorum
LeyllS Avokadoluhayat erkek benimki de 👼🏼 arkadaşım 50 gün önce doğum yaptı ondan biliyorum bende durmak bilmiyor sürekli hareketli 😂
Avokadoluhayat LeyllS yandık sanırım 😬 ama gün içinde cok hareketliyim devamlı kosturmaca halindeyim o da mı etkileniyor bilmiyorum.Cok kahrımı cekıyor valla kızım şimdiden 🤭
mucizem___ Nurcymz bu vajina sorunu bende de vardı ve mantar enfeksiyonu cıktı sirkeli ılık suda 15-20 dk beklemeni, gece yatarken İcine camaşır giymeden bol pijamalar giyip yatmanı tavsiye ederim şuan fitil de kullanıyorum şükür benim gecti ama o vajina agrısını ceken bilir yatakta saga sola dönerken yırtılıyordu resmen oturup kalkarken de ☹️