Merhaba arkadaşlar. Belki bilen arkadaşlar vardır 23 martta suyum gelmişti ama pek sancım yoktu sabaha kadar sancım gelsin diye beklediler sonra suni sancı verildi yine de açıklık 3cmi geçmeyince öğlen spinal sezaryene alındım. Sezaryen sonrası normal bir süreç geçiriyordum ilk yürüyüş vs buraya kadar hiçbir sıkıntı yok. 3 gün yatıştan sonra(bebekte biraz sarılık olduğu için 1 gün fazla kaldık) taburcu olduk. Birkaç gün sonra ateş, terleme gibi şikayetlerim oluşmaya başladı. Bu belirtiler lohusalıkta da olabileceği için başta sıkıntı yoktu sonra zaman geçti. Ta ki ameliyattan sonra 4. günün akşamına kadar. O akşam ateşlendim,tansiyonum yükseldi, nefes alırken kaburga altımda batma yaşamaya başladım ve ameliyat olduğum hastanenin aciline gittik. Acilde doktor kan testi yaptığında crp değerimin 246 olduğunu ve vücudumda ciddi enfeksiyon olduğunu söyledi. Doktorumu aradı ertesi gün doktoruma gittim enfeksiyonun iç dikişlerden olduğunu ve çok nadir bi durum olduğunu söyledi. Resmen ameliyathaneden enfeksiyon kaptım anlayacağınız. Sonra antibiyotik tedavisine başladık iğne ile. Birkaç gün sonra düzelmeyip yara yerim şişmeye başlayınca iltihaptan dolayı doktor hastaneye yatış verdi. Dün hastaneye yattım tekrar ve günde 1 kere sezaryen yarama elleriyle basa basa iltihabı akıtıyor doktor. Kıvrana kıvrana dayanmaya çalışıyorum her seferinde acıdan ağlıyorum. Acıyı size şöyle anlatabilirim. Hani bu sezaryen sonrası karna bastırıyorlar ya keşke öyle bastırsalar onun 10-20 katını düşünün. O dikişlerden öyle bir iltihap akıtıyorlar ki günlerdir bu enfeksiyon yüzünden anamdan emdiğim süt burnumdan geldi. Bi süre daha bu şekilde bastıracaklar ki eğer olur da bitmezse tekrar ameliyata gireceğim. Şu an 8. Günüm oğlumu kucağıma alalı çok şükür ki o iyi ama benim canımdan can gitti sanki her gün tekrar tekrar doğuruyorum. Buraya kadar okuyan arkadaşlar amacım sizi korkutmak değil. Benim yaşadığım durum çok nadir olabilecek bi durum. Hem çocuğa alışma süreci hem uykusuzluk hem yaşadığım acı hem lohusalık inanın o kadar doldum ki sizlerle paylaşmak istedim. Tek isteğim bu enfeksiyondan kurtulup bi an önce evime gitmek. Lütfen benim için dua edin hakkınızı da helal edin.