Neriabahram Kızlar merhaba geçmiş haberlerde gördüm alanlar olmuş sgk dan kontrol etttirmek istedim olmadı anlaştığımız fiyatın fazla olup olmadığına nasıl bakarız ? Özel hastanede doğum yapıp sonrasında parasının bir kısmını alabilen var mı ?
miray1995 Neriabahram merhaba ☺️ 3 sene önce acilden giriş yapıp sezaryenle doğum yaptım. Acilden giriş yaptığım için doğum ücretinin yarısını tüketici hakem heyetine başvurarak aldık
miray1995 miray1995 öğrenmek istediğiniz şey mi bilmiyorum ama acilden giriş yaptığım için ücret talep edemezlermiş bu sebeple haklı bulunduk ve ödemeyi geri aldık
Neriabahram miray1995 valla bir kaç kez acilden giriş yapmıştık bilmiyordum bilseydim bende almak için uğraşırdım birde normal ücrete göre daha fazla aldılar asıl sorumda özel hastanede doğum yapıcam inş bu paranın bir kısmının alınabileceği söyleniyor devletin belirlediği en yüksek limitten ne kadar fazla fiyat veriyorlar falan bunları nasıl bulabilirim diye sormuştum siz acilden muayene için mi giriş yapmıştınız yoksa doğum için miydi ?
miray1995 Neriabahram acilden doğum için giriş yaptım plansız bir doğumdu maalesef. Dediğinizi bilmiyorum ama yine acilden giriş yaparsanız bunu uygulayın hakkımız çünkü 🫶🏻
miray1995 Neriabahram eşim bahsetmişti ücreti geri alabilmek için doğum paketi doğum sigortası vs satın almamak gerekiyor diye. Bir araştırmak lazım burda kimse bilmiyor belli ki sessiz kalmayı tercih etmişler
Neriabahram miray1995 valla sgk dan giri yapıyorym kontrol için ne alt limit ne üst limit gördüm ne de bulabildim biraz daha araştırcam bakalım ne çıkarsa artık