canimacan ben numune hastanesinde Levent beyde takipliydim arada bir eşimle beraber medicanaya gidiyorduk ultrasonda görmek için falan(Kerime Hanıma ve çok memnundum) sonra 38. Haftada Levent bey plesentanın yaşlandığını söyledi. Numune hastanesinde Dilay diye bir doktor var aşırı uykusuz ve yorgun olduğum bir günde ona randevu almıştım tansiyon ölçümüm 14/9 çıktı ve çok yüksek dedi bir ölçüm daha yaptık hemen hemen aynı çıktı ama ben bu arada hiç dinlenemedim malum devlet hastanesi yoğunluğu odada 3/4 dakika anca oturtup beklediler. Neyse bana tansiyon ilacı başladı düzenli ölçüm istedi saat başı ölçüyordum bir kere de yükselmez mi o tansiyon yükselmedi ama mecbur başladım kullanmaya 36-37. Haftada falandım risk almak istemedim gebelik zehirlenmesi falan olmasın diye. Levent bey de tansiyon ilacı kullandığımı görünce bana seni daha fazla bekletmeyelim zamanın da dolmuş zaten gel sezeryan yapayım dedi. Alenen bir kontroldü öyle kötü ağlaya ağlaya çıktım ki. Tekrar dönüp sordum ne zama yapalım falan diye sen bilirsin ben sorumluluk almam dedi, e tamam siz ne zaman diyorsanız bebek riske girmesin yapın bugün işte dedim Yok yok sen başka doktorlara da görün dedi beynimden kaynar sular aktı. Aynı gün birkaç doktora durumu anlattım gün aşırı nst ile kontrol ettiler bir gün sancım çoğalınca acile gittim ve doktor açılma başlamış yatış yapalım dedi. Yine baktı tansiyon ilacı reçete edilmiş bana kaldırdı tansiyon hastalarını biz Doğuma almıyoruz deri?(Ümmühan coşkun Erol) nasıl yani dedim üniversiteye sevk editörüm seni orası daha donanımlı burda bir komplikasyon gelişse ben tek başıma yetermem sana dedi. 9 aylık süreçte hiç gitmediğim üniversite de yapayalnız yaptım doğumumu ne öncesinde ne Doğum sonrasında asla refakatçi kabul etmediler sanki sır gibi beni kimseye göstermediler.. demem o ki eğer sadece ayrıntılı ultrason için değil hamileliğin devamında kontrolde olacaksanız asla Sivas’ta devlet tercih etmeyin dünya umurlarında değil Levent bey hem unutmuyor onca hastanın içinde hem her soruya cevap veriyor hem güleç diye tercih etmiştim sonuçta devlet hastanesinde başka ne beklenebilirdi. Ama bana sorumluluk istemiyorum dedi şaka gibi 😜 hatırladığım kadarıyla 24 haftaya kadar yapılıyor üniversitede yaptırmak isterseniz yaklaşık bir ay önce radyoloji bölümünden randevu almanız gerek ama özel hastanelerde aynı gün bile yaptırabiliyorsunuz