mervei2201 cnm allahın iznyle inşallah sende bebegini sağlıkla kucsgına alırsın benm 3 kaybım var biri büyüktü 5 aylıktı cok zor süreçti öyle olunca bu gebelikte dikiş atıldı ama yinede doktorum bekledi sğrekli kontrol etti benm hic 30 olmadı dahim ağzı hep 28 25 civarıydı doktorum bu cok sınır dedi 30 ve üzeri olmasını istiyoruz dedi ama
Hic göremediğimiz icin ilaçlara ragmen , dikişe
Karar kıldık.. Ben kan sulandırıcıds kullanıyorum oksapar 4000 lik aynı zamanda corasprin hergün.. düşük önleyici puruluton iğneyi haftada 1
Kullandım.. serklajdan snra haftada 2 kullandım doktorumun tavsiyesi ile.. yeri geldi hastanede de yattım ama hic bi zaman moralimi bozmadım inancım hep tamdı.. 28 i görsek yaşam sınırı aşşak diyr dualar ederken 34 de ağrılar sancılarla birlikte hastameye yattım o kdr ağladım ki doğum yapıcam diye.. psikolojisi ck farklı oysaki 28 de gelse ona razı olacsk küvezde yaşam mücadelesi vermesine razı gelecektim.. elimden gelem tek şey de dua olacsktı.. ama noluyo biliyo musun hafta ilerledikçe daha fszlaınu görmek istiyosun.. doktorum 37 de artıı alalım dedi ben öyle ısrar ettim ki hocam nolur 38 bari olsn ben görücem o haftayı inanıyorm nolur diye diye insan 28 e bile razıyken 37 yi kabul edemiyor öyle garip bi süreç.. ama ben hep inandım sende inan pes etme kendine hedefler koy 28 den 31 e ordsn 35 derken hayal bile edemiyorduk şimdi sayılı gün 5 nisana bse kalmadı.. serklajlı olmak ck farklı bi psikoloji .. yaşadıkların geçmişin de olunca daha zor geliyor rabbim bu sğreçleri yaşayan tğm arkadaşlara yardım etsin şifasını versin inşallah 🙏🏻 biseye ihtiyaç duyarsan sormak istediign bsey olursa yaz mutlaka geçde olsa görürüm