Nkoca Kizlar sabahtan beri ara sra karnim sertlesiyir bebek hareket ediyor onda bir sıkıntı yok ama çok sık sertleşiyor karnım hiç böyle olmamıştı bu arada 34+4 günlük hamileyim yardımınıza ihtiyacım var fikri olan varmı
sudamlasi Nkoca sertleşme mi yoksa kasılma mı?tam tarif eder misin yaşadıgın şeyi. Yani kasılma olunca karnının bi tarafı tepe olur sert olur orası bi zaman sonra geçer. Sertleşme de tüm karın taş gibi olur
Nkoca sudamlasi ayyy tam sizin dediginiz gibi ozaman kasilma oluyor bir yer tepe gibi oluyor agri veriyor sonra iniyor
Esra8861 Bir yere top gibi toplamayı bende yasıyorum günde 5 6 kez oluyor bazen daha az. 33 haftalık hamileyim. Bunlar Baska gebe arkadas ta olmuyormu
Nkoca Esra8861 birde korku aldi beni neyapmam gerekiyor bilemedim suan hayirlisi bekliyelim cevaplari😳
SerSel 19 haftalığım bende de oluyor ara ara dr um magnezyum verdi günde 1 defa genelde gazım olduğunda oluyor benim sanki 🤷♀️Hangi gebe arkadaşıma sorsam oluyor diyor anlamadım valla
Hafizeipek Benim de karnım çok yorulduysam sertleşiyor ama tamamı gerilmiş gibi oluyor benim magnezyum kullanıyorum dinlenince geciyo hemen doktora söyledim eliyle bile baktı bu mu sert dedi ultrason da kasılma gözükmüyor dedi 29. Haftadayim. Toplanma dediğinizle sertleşme farklı şeyler mi acaba ?