Gozdeerdem 35 haftaligim Magosit diye magnezyum kullanıyorum kızlar doktorum magnezyum u birakicagimizi söyledi sadece demir ilacı kullanmami istedi. Bu gün ağlayarak girdim kontrole zaten bi kaç gündür acayip bir duygusallık var üzerimde neden biraktigimizida soramadım aklıma gelmedi. bu zamanlarda magnezyumu kesen varmı veya niçin biraktirilabilir???
deletedmom6295 Gozdeerdem magnezyum kasılmayı önlüyor ya artık sancıların başlama zamanıdır diye bıraktırıyorlar sizin haftalarınızda.
Busu48 Gozdeerdem 35+6 haftalık gebeyim bende doktorum bacak kasilmalarim ve bacak arası ağrılarım yüzünden günde iki sefere çıkardı magnezyum kullanimini.. 😏
Maviii Gozdeerdem hiç kullanmadım ben, 😊 değerlere göre bakıp bırakmanı uygun görmüştür kötü düşünme bence, belkide demir ilacıyla ikisi ağır geleceğini düşünmüştür. sen sade madensuyu içebilirsin mağnezyum yerine
Yunel Gozdeerdem canım bnde 35 haftamdayım benimde dün kontrolüm vardı sancılarımın olduğunu syledim bugünde sürekli sancı giriyor banada sancı olduğunda magnezyum ve bol su iç dedi neden kesti seninkini acaba yada kesilmesi mi lazımdı benim doktorum neden kesmedi🤔
Gozdeerdem deletedmom6295 anladım canım teşekkür ederim :) içerken bile kasılmalarım oluyordu birakinca artık nolucak kimbilir 🤔
Gozdeerdem deletedmom6295 günde 2 şişe maden suyu içiyorum onda da magnezyum var icmemem gerekir mi acaba
Hafizeipek Gozdeerdem 35-36 haftalarda bıraktı çoğu magnezyum kullanan işte canım doğum geç oluyomuş yoksa magnezyum engelliyor
Gozdeerdem Hafizeipek valla şimdi öyle diyince bi heyecan bastı beni :) artık sona geldiğimi bi kez daha anladım :)
Gozdeerdem Hafizeipek hep bende 38 de gelicegini düşünüyorum 40 haftayı bulur veya geçer diye hiç aklımdan geçmedi 3 haftacik kaldı 38e :)