Nurdankayhan Dün doktorum nst sonucunda sancıların başlamış her an gelebilir dedi.10 gündür düzensiz sancılarım var beyaz akıntım cok geliyor ve idrar kacirmaya başladım doğumu nasıl anlarım ilk gebeliğim hiç tecrübem yok
bendiyebiriii Nurdankayhan Benim de bugün pazartesi için işlemlerimi yaptık ama karnım ağrıyor. İlk gebeliğim sizde de var mı karın ağrısı?
Matmazel006 Nurdankayhan kacirdiginiz idrar değil suyunuz olabilir. Bı Dr a gidin tekrardan. Bir de bebeğin hareketleri nasıl acaba yavaşlıyor diyorlar.
Nurdankayhan bendiyebiriii karin agrim pek yok da bel ve kasık agrim cok var hastaneye yatış işlemleri mi yaptınız ne işlemiydi
Nurdankayhan Matmazel006 Bebek aksamlari cok hareketli oluyor doktor 10 gün sonra bakicaz demişti ondan önce doğum başlarsa hastaneye gelin dedi de ben nasıl anlayacağım iste
Aaaysee Nurdankayhan sancınız gelirse ağrıdan duramaz gidersiniz zaten hastahaneye çok ağrılı olduğunu herkes söylüyor zaten onun dışında nişan gelebilir yada su illa ki anlarsınız yani doğum başlarsa
Matmazel006 Nurdankayhan iste suyunuz gelmiş muhtemlen ve kasık ağrım var diyorsunuz illa karın agrisi olcak diye bişi yok herkeste farklıdır. Bence gidin hastaneye en fazla bı muayene olur gelirsiniz yani.