Asel5234 ogokce01 Hayır ilk gün dinlendim sonrasında normal yaşantıma döndüm 😊 Hatta yürüyüş yaptım yürüyüş rahime ve yumurtalıklara iyi geliyormus 😊
Asel5234 ogokce01 Hangi gün aşılama yaptırdınız 😊 Ve aşılama sorasında veya sonrasında sizdede sıvı akması vs oldu mu
twinsmom_ ogokce01 ben uzun bir süre yattım sadece WC için kalktım 3 4 gün duş almadım ağır kaldırmadım uzanmadım hiç 1 hafta geçince de hafiften gezinmeye başladım dışarı vs çıktım 11. 12. Gün pozitif gördüm testlerimde
busebusrayilmaz twinsmom_ peki bu sürede bir belirti hissettiniz mi aynııı şekilde ben de dikkat ettim şimdi de yürüyüşe başladım
twinsmom_ burcuttekin yoktu aslında göğüs hassasiyeti hafif kasık ağrıları ama aşılama gününden beri devam ediyordu kaşık ağrıları normaldir diye düşündüm hep
twinsmom_ busebusrayilmaz kasık ağrısı harici pek birşeyim yoktu hatta tutmaz gözüyle bakıyorduk çıkan sonuçlara uzun bir süre inanmadık 😇
busebusrayilmaz twinsmom_ benim hep sol kasığım ağrırdı bir kaç gündür sağ kasığım hafiften atıyor inşallah olmuştur 🥺🥺🥺
busebusrayilmaz Kubraalp ben de kan verdim bugün 9. Gün dayanamadım 1.12 çıktı ama eski değerlerim hep 0
Gamze1454 Aşılamadan sonra bende yaptırdım negatif çıktı bide ben şuan ara vermiştim kendiliğinden olsun diye bekliyoruz suan