Merve0227 Kızlar doğumun yaklaştığına dair kasılmalar dışında en belirgin belirtileriniz nelerdi ? İkinci gebeliğim aslında ama ilkinden çok daha farklı bu son altı gün kaldı acaba gününde doğar mı diye merakla bekliyorum 🥴
sibellllllll Merve0227 benimde son 6 hiç bir belirti yok 2. Hamileligim kızımda nişanım gelmişti ama bunda daha bişey yok
Merve0227 beyzzsenturkk evet batıyo felaket derece ama düştüğüm için olduğunu sanıyordum destek olmadan yürümekte zor oluyor
Minisanne12 beyzzsenturkk yeni gördüm acaba bu ağrılar kaçıncı haftada başladı ne zaman doğum gerçekleşti
1234567890asd Merve0227 ödem değil benimki bebeğimin suyu dengelesin diye serum verdiler sonra oldu 🥺
Merve0227 NeseY bel kasık bacak arası ağrısı son 1-2 Haftadır yaşıyorum günümüzü bekliyoruz heralde ben ilkinde böyle olmamıştım deprem bölgesindeyim stresten olduğunu falan düşünmüştüm
NeseY Merve0227 Bende yorgunluktan diye düşünmüştüm ama doktorum bebeğin kanala girdiğini her an gelebileceğini söyledi canim çantanı hazırda tut dedi
Merve0227 123hh 39+2 deyim şuan ilk gebeliğim de doğuracağım saate kadar hiç bir belirtim yoktu benimde
beyzzsenturkk Minisanne12 38+5 akşamında başladı 38+6 sabah 6 da sancım basladı sabah 8:45de doğurdum hepsi bir kaç saat icinde oldu işte öğleden sonra yürüyemiyordum akşam yoğunlaştı gece uyudum sabah sancım vardı sonra dogurdum