PrensinibekleyenAnnee 3kuzuAnnesiyim kesinlikle boşver takmayalım nasıl olsa bizim elimizde olan bişey değil nasip vardır bundada bir hayır 😊
Nolmuss Marinedeniz evet kızım da doğru çıktı şimdi ikinciye hamileyim erkek çıktı bakalım doğru mu daha bilmiyorum😁
Nolmuss Marinedeniz canım 14. haftaya yeni girmiş olcaz çarşamba günü o gün kontrole gidicem bence illa ki bi tahmin de bulunur yazarım sana tutarsa😁
femme Marinedeniz is yerinde bi abla yaptı bana kız çıktı ama benjm oğlum oluyor. Tabi ki böyle şeyler saçma. Oyle makarası na laf olsun diye . Inandirigimizdan değil 😃🤗
Marinedeniz femme tabiki evet eglencesine :) cikan sonuca zaten doktor soyluyene kadar insan kendini kaptirmiyor :)
Marinedeniz Nolmuss yaaa hayirli ugurlu olsun darisi bize :) ben de bir an once ogrenmek istiyorm :) test dogruymus demekki🤓🤪
lilith07 3kuzuAnnesiyim Peki yumurtlama olduğunu düşündüğünüz günden sonraki gün tekrar ovülasyon testi yaptınız mı? Silikleşmiş miydi?
3kuzuAnnesiyim lilith07 yok gerek görmedim cunku brlirtilerim o gun kesildi ben zaten yumurtlama agrisi ve akintisindan anlarim yumurtladigimi