beyzzsenturkk kubrayilmaz35 bende doğumdan sonra oldu maalesef hala aşamıyorum bu sorunu 2 buçuk ay olucak neredeyse doğum sonrası da oluyormuş
1prensesimm kubrayilmaz35 bende de gebelikten önce var çok ağrı oluyor insan oturmaya bile zorlaniyor açıkçası yani ben şuan böyleyim sizde de ağrı oluyor mu?
Nnzife beyzzsenturkk ben recbutin diye bir krem kullandım gaita yapmadan önce ve yaptıktan sonra bölgeye uyguladım ayrıca çinko oksit içeren pişik kremi kullandım doktor tavsiyesi ile iki ay boyunca tedavi gördüm 2 yıl oldu bir daha tekrarlamadı çok şükür sizde doktora danışabilirsiniz ilaçlar gebelikte yada emzirme de kullanılıyor mu bilmiyorum
kubrayilmaz35 1prensesimm bende ağrı falan yok ama biraz zorlanınca her defasında kanıyor cok sinir bozucu bi durum
Herseyguzelolsun7 Kantaron yağı sürebilirsiniz. Bir süre sıvı gıdalarla beslenmeye çalışın. Bende aşırı kabızlık çektiğinde olmuştu, geçti çok şükür
kubrayilmaz35 Herseyguzelolsun7 bende de bayadır olmuyordu ya tekrar görünce üzüldüm yer yapmıs resmen o çatlak biraz zorlamada tekrar canlanıyor
kubrayilmaz35 Nnzife bende doktora gidemedim anestol diye bir krem alıp onu uyguladım. Bir süre kayboldu ama yine oldu bunları da değerlendireyim🥲