tkuubra Merhaba hanımlar, hayırlı ramazanlar öncelikle. Amh 1.39 ng/mL ve fsh 9.34 ve tsh 1.67mL. 28 yaşındayım, sizce nasıl? Hamile kalma durumum nasıl?
Bkmcnkr tkuubra amh kötü değil bence ☺️ Benim 0.28 çıkmıştı 2 doktor hemen tüp bebek yapman gerekiyor demesine rağmen , 2. Denememde normal yolla hamile kaldım. Önemli olan azlığı değil, 1 tane yumurtan olur ama kalitedir tutar. Hiç sıkma canını 🙏
Damla-coban Benim de 1.88 çıktı doktor çok moralimi bozdu ama başka doktor normal olur deneyin dedi salı gunude hsg çekilecek bakalım inşallah her şey güzel olur 🙏
Papatya012 @"Bkmcnkr merhaba siz hiç bir iğne veya hap kullanmadan mi normal yolla hamile kaldınız benim amh 0.19 ben gonal-f iğne kullandım 3. Ay hamile kaldım o bebeğimi 4 aylıkken kaybettim şuan tekrar düşünüyoruz bu süreçte nasıl ilerlediniz acaba
tkuubra Bkmcnkr hangi folik asiti kullandınız acaba? Ben imom kullanıyorum yıl olucak ve hamile kalamıyorum 😑
Papatya012 @“Bkmcnkr” Rabbim sağlıkla büyümesini nasip etsin inşallah. Peki yumurta geliştirmek kalitesini artırmak için bişey yediniz mi beslenme şekli nasildi acaba
Bkmcnkr Papatya012 amin 🙏 açıkçası ben özellikle yumurta kalitesi artsın diye de birşey yapmadım. Yani muhakkak işe yarayan şeyler vardır ama en önemlisi stres olduğunu düşünüyorum. Kendimi strese sokmamak için eşimle bile bu konu üzerinde konuşmadık. Normal hayatımıza devam ettik. Sadece ilişkiye girme olarak bir programdan en yüksek günüme baktım. Ama o da belki 1-2 gün kayar diye. Sperm 72 saat canlı kaldığı için en yüksek günde ilişkiye girmek yerine 1 gün öncesi ve sonrasını değerlendirdim.