Nazlicihangir Merak ettiğim birşey var. Yakın zamanda numune hastanesinde detaylı ultrason yaptıran arkadaşlar eşinizi yanınıza alıyorlar mı? Yakın tarihte benimde, ona göre eşimi yanımda getirmek istiyorum. Almıyorlarda boşuna gelip beklemesin ?
arirangg Nazlicihangir Ben Trabzon’da yaptırdım ama Numune’de değil. Belki orada yaptıranlar vardır. Üstte kalsın
nurayett Nazlicihangir almıyorlar bide çok az bakıyorlar sana bir şey söylemiyorlar falan ya da bana denk gelen kadın çok suratsızdı bilmiyorum ama hiç memnun kalmadım özelde yaptırma imkanın varsa orda yaptır bence
Nursel_23 Nazlicihangir kesinlikle almıyorlar kimseyi üstelik sizide doğru düzgün bilgilendirmiyolar 15 dakika kalıyorsun içerde en son çıkarken kağıdı elime tutuşturdu bişey yok dedi üstelik randevumuz olmasına rağmen 2 saat sonra girebildik
Nazlicihangir nurayett yani şöyle ben ilk kızımda hiçbir test yaptırmamıştım.( çok şükür sağlıklı doğdu) Bunda da yaptırıp kendimi strese sokma taraftarı değilim. Ama doktor istiyor, o yüzden orada yaptordığım yeter bana diye düşünüyorum.
nurayett Nazlicihangir o zaman yeterli gelir çok şükür bir sorun olup olmadıpı görülüyor baya önceden randevu alman lazım ama anca sıra geliyor bana bir ay sonraya vermişti
Nazlicihangir Nursel_23 benimde randevum var ama şöyle saat 9 da sanırım herkesi çağırıp sıraya sokuyorlar, erken giden şanslı oluyor anladığım kadarıyla
Haticeyavuznar Ben önermiyorum numune de detaylı ultrason benim sonuçlarım yanlış çıktı aşağıda gaye baki baktı detaylı ultrasona yanlış teşhis ve ölçümler sonuçlar koymuş yukarıda doktor geri düzeltti
Nursel_23 Nazlicihangir maalesef biz o kadar erken gittik ama inan 2 saatten fazla bekledik koridorda bize güya sistemler bozukmuş ama sanmıyorum inşallah rast gelir sizinki rahatlıkla yaptırabilirsiniz
Nazli-61 Nazlicihangir bende orda yaptırdım. Ne detaylı ultrasonda ne normal muayenede hiç yani. Babası sonuçta 1 dakika insan bi alır bi kalp atışını bişey dinler ama hiç yok yani.
Nazli-61 Nazlicihangir evet canım malesef devlet hastanesi oldumu öyle gerçi farkı illerde alan doktorlarıda duymuştum bizim şansımıza 🤷🏻♀️
arirangg Kızlar eğer özelde düşünürseniz Trabzon’da detaylı ultrasonu yaptırabileceğiniz en iyi doktor Alimdar Şimşek. Ben çok memnun kaldım. Hepinize tavsiye ederim🌺