Gulcan0511- Bir kızım vardı 3,5 yaşında şimdi oğlum olacakmış tam 14. Haftamda öğrendim 💙 Allahım herkese hayırlısıyla bu duyguyu tatdırsın 🥰
Zamaneanne Gulcan0511- ya sağlıkla alın kucağınıza inşallah belirtilerinin kızınızdaki gibi ayni mıydı acaba :)
Sezenn_ Gulcan0511- maşallah 🧿🐣sağlıcakla kucağına al inşallah canım. Benimde 4 yaşında kızım var 17 haftalıkta hamileyim oğlum olacak benimde Allah kısmet ederse 🤗🙏🏻
FcsjM Gulcan0511- hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲😇💙 benimde iki kızım var. Bende oğlumu 14+1 öğrendim 🙏🥰
nhrbsr Gulcan0511- benimde 6 yaşında bir kızım vardı bugün bende oğlum olacağını öğrendim şok oldum gene kız doğuyordu kalbime😅🙈
Gulcan0511- Zamaneanne asla aynısı degıldı kızımda hep tatlı yedım bunda agzıma tatlı suremıorum tıksındım kızımda mıdem 5 ay boyunca kotuydu bunda gayet ıyıyım bıde bunda cooook uyuyorum 😝
Selnsn Benimde 14 haftalık ama henüz göstermedi 😌 inşallah bende öğrenirim haftaya.sağlıkla kucağınıza alın inşallah oğlunuzu ☺️