YuceeMerve Arkadaşlar Merhabalar 🧕🤰 Uzun hamile eteği arıyorum bir türlü bulamadım. Bulduklarım da çok pahalı.. Uygun fiyatlı uzun hamile eteği bulabileceğim bir site var mı internet de ?? ya da Bursa'da oturuyorum.. Büyük Çarşı da bilindik bir mağaza var mı ? Daha henüz çıkmadım bakmaya ama şuan çok ihtiyacım var Uzun Hamile Eteğine.. Yardımcı olursanız sevinirim 🤩
sudamlasi YuceeMerve bende çok aradım da bulamamıştım şimdi etekleri bi beden büyük alıyorum göbeğimin altına indiriyorum bu arada aldıgım etekler lastikli. Nette var ama çok çirkin ve pahalılar🙈
YuceeMerve YuceeMerve Soruya eklenmemişim :( Biraz kilolu bir hamilelik geçiyorum.. O yüzden biraz büyük beden arıyorum
YuceeMerve sudamlasi Evet netde gerçekten pahalı ve çirkin 😑 Ben malesef kilolu bir hamilelik geçiriyorum o biraz daha büyük beden arıyorum..
YuceeMerve Ervaelizinannesi Sadece elbise ve alt giyim var.. Ben uzun etek arıyorum.. Yine de teşekkürler 😊
YuceeMerve hayathayal Evet bende bir elbise aldim.. Ama malesef kilolu bir hamilelik geçiriyorum o yüzden xl bana göre değil :( Yine de teşekkürler 😊
Ervaelizinannesi YuceeMerve etek nasıl giyeceksiniz ki inanın bende kapalıyım geçen gün etek gitiydim bir tuhaf durdu üzerimde kendimden tiksindim🙄 bir an daha çok elbise giyiniyorum daha rahat oluyor
YuceeMerve Diclemahmut Elbise de aldım ama şöyle güzel etek olsa çok iyi olucak benim için.. Teşekürler ederim 😊
Nesdmn Kızlar feyzan desing var ona bakın Internet’ten ınstagramdan belki işinize yarar seyler görürsünüz ben açığım ama bor cok bol seyı ordan aldım
YuceeMerve Ervaelizinannesi Elbise de aldım tabi ama ben pantolon giymiyorum. Eşofman ile de dışarı çıkmıyorum. Doktora gidince elbise ile göbeğimi açarsam çok farklı bir görüntü olur diye o yüzden etek arıyorum.. Yine de teşekkürler 😊
sulfat YuceeMerve selam canım modanisanın büyük beden bölümüne bi bak baya qeniş etekleri var beli lastikli olanlardan rahatlıkla kullanırsın bence. Hamile eteqi almaya qerek yok dediqin qibi çok pahalılar.