Sinemce__ Ybah ben de çok acıkıyorum midem deliniyor sanki ama herseyi de kabul etmiyor midem ne yesem diye dusunuyorum
Aslhanogztrk Benimde ilk zamanlarımda böyle oluyordu normalde yemek düzenim 2 öğünden ibaretti o yüzden ne yiyeceğimi şaşırıyordum
Ybah Aslhanogztrk olabilir biraz düzensiz yiyorum ondan da olabilir Sabah kahvaltı 10 /11 gibi yapıyorum Saat ½ olunca Bi daha acıkma hissi geliyor, karnım ağrıyor
Aslhanogztrk Yani hamile kalmadan önce 2 öğünle besleniyordum. Hamile kalınca ne yiyeceğimi bilemez duruma gelmiştim. Hamilelikten hormonlardan ve kan şekerinin hızlı düşüp yükselmesinden dolayı bunu yaşıyor muşuz
Aslhanogztrk Bir beslenme uzmanıyla görüştüm yediklerime içtiklerime dikkat ederek ilerliyordum kiii ramazan gelene kadar 😂 Sizde bir beslenme uzmanıyla görüşürseniz ona göre size bir liste yapar rahat edersiniz .
269522 Haftalar da bende öyleydim bi anda mide kazınması sanki açlıktan ölüyorum hissi geliyodu ama geçti sonradan şimdi öyle aşırı yeme isteği mide kazınması gerçekten acıkınca oluyor 😂
Ybah Gul_aksu yiyecek Bi s3y bulsam yiyecem us3niyorum yemek yapmaya Dün gece 12 de karın ağrısıyla uyuyamadım kalkıp Bi şeyler yemeye çalıştım
Yyemus 7+3teyim zorrrrla bi şeyler yemeye çalışıyorum😒 mide bulantım var hafif iştahım tamamen kapalı şu anda🤷
Ybah Yyemus çok kötü ya Allah yardımcımız olsun Benim de öyle canim çekmiyor ama karnim gurulduyor açlıktan