Sahnedekimadam İstanbul Avrupa yakasında renkli ultrason yaptırabileceğim hastane önerisi alabilir miyim kızlar ? Görsel atabilirseniz çok sevinirim 😊💜
Ferahkabay Sahnedekimadam kendi doktorum bana Bakırköy de bi. Yer söylemişti aradım 800 tl fiyat verdi yaptırmadım
Zeynep_1997 Sahnedekimadam 3 haftadır gidiyoruz renkli olur diye ama yüzünü göstermiyor maalesef yani ilk gittiğinde renkli fotoğraf vermeyebiliyorlar
Sahnedekimadam Ferahkabay Devlette renkli ultrason mu var kız :) detaylı demiyorum, bebeğin ağzını burnunu görmek için
miniyo Sahnedekimadam Bu hafta gideceğim . Arkadaşım sakura da çalışıyor ondan bilgi aldım ben de detaylı için hastane araştırıyordum burada böyle böyle bakılıyor dediği için sakuraya gideceğim
Zeynep_1997 Sahnedekimadam Bütün özel hastaneler verir renkli evet devlet vermiyor ben İzmir’de gidiyorum da İstanbul’da araştırmak lazım
Sahnedekimadam miniyo Canım benim detaylı haftam geçti öylesine bebeği görmek için gidicem :) oturup izleyelim foto aliyim diye
SaHil_Hayat Sahnedekimadam kendi doktorunuz göstermiyor mu ? Normal muayenelere devlete mi gidiyorsunuz özelde müsaitse göstermiyorlar mı
Sahnedekimadam SaHil_Hayat Hem devlet hem özel takipliyim ama gittiğim özel siyah beyaz gösteriyor 🙏🏼
Zeynep_1997 Cilek-12 detaylı için gitmiştim 1000 tl vermiştim yüzünü göstermedi hastane değil kendi muayenesine gidiyorum muayene ücreti 500 tl uygun pozisyonda olursa bebek renkli ultrason veriyor ama bizimki hep yüzünü kapattı
Hazalibis Eğer Bağcılar güneşliye yakınsanız Eray Balcan var kontrollerimde hem siyah beyaz hem de renkli görüyorum muayenesi 300 TL