guzelanne01_ Ebrarayna Dalinin yumuşatıcısı ve sıvısını kullandım kızımda Bayılıyorum kokusuna yumuşaklığına Şimdi 27 haftalığım heyecanla dalini kullanmayı bekliyorum🌸☺️
Minigininannesi Ebrarayna dalan roxy kızım 5yasina geldi neredeyse hala kullanıyorum kokusu harika yine hamileyim ona da aynisini kullanırım
funnymummy Ucuza_insanlik_dersi_verilir yurtdışındasınız ve tecrübelisiniz anladığım kadarıyla bebek ve kendiniz için hamilelikte kullandığınız diğer kişisel bakım ürünleri nedir bebeğe şampuan losyon deterjan felan
Serencihannn Ebrarayna yani kullandıktan sonra alerjik bir reaksiyon olmaz ise kullanablrsnz bence ben oğlumda uni baby kullandım kızıma hamileyim şimdi yine unibaby kullanmayı düşünüyorum
Ucuza_insanlik_dersi_verilir funnymummy hamilelikte herhangi bir ürün kullanmıyorum, kızım için de şampuanı ve bebek yağı ve pişik kremi hipp, Bübchen alerji yaptı çünkü. Bezi de pampers, deterjanı da chicco washmittel kullanıyorum. Biberon ve emzik temizleyici de frosh baby🌸
birannis_ Ebrarayna unibaby çamaşır sabunu aldım yumuşatıcı almadım ilk çocuğumda granürlü sabun kullanmıştım şimdi sıvı olarak aldım yumuşatıcı kullanmayı düşünmüyorum
Paramedik16 Ebrarayna dalin sıvı deterjan ve yumşatıcı kullanıyorum gayet güzel memnunum bi sıkıntı yaşamadık