Minnakkkk Mrba anneler en kısa zamanda Doğum hıkayemı yazıcam ama cok şükür bugun nırmal dogumla kızımızı kucağımıza aldık 😍😍 hıc bı belırtı yokken bırden pat dıye oluverdı 😍
Denizkizi Minnakkkk Basligi okuyunca birden cok ozendim ne guzel darisi bize ins benim doguma da az kaldi heyecan basladi .. Rabbim sizi birbiribize bagislasin
Auynk Minnakkkk yaaa allah analı babalı büyütsün ❤️❤️Çok güzel darısı benim başıma bende hala tık yok🤣🤣🤣
Minnakkkk Auynk amin canım amin 😀 bende tık Yok dıyordum 12 buçukta uyudum 1 de uyandım gece sancılarım başlamış 😀
Auynk Minnakkkk Sanırım nişanım geldi ama şeffaf birşeydi , doktorum gel bakalım dedi gidiyoruz şuan 😱
Hulyaaaaa75 Minnakkkk ❤️👏🏻👏🏻👏🏻 Ayy hayirli olsun allah anali babali saglkla buyutmeyi nasip etsin insallah darisida bizlerin basina 😍
Yasminadem Minnakkkk gözün Aydın canım Allah analı babalı büyütsün 🙏🏻☺️ Kaçıncı haftanda doğum yaptın
Tugcetokgoz Minnakkkk Hayırlı olsun sağlıkla büyüsün Allah sizleri başından eksik etmesin darısı bizlere 😘
Elifff1601 Minnakkkk bebeginiz hayirli olsun size huzur bereket getirsin insallah 😊 kacinci haftada geldi miniginiz😊