ipekcim minikmucizeemaak günlerdir postlarınız karşıma çıkıyor. Her posta yorumlarınız görüyordum kendi postumda bile 😍 şuan ben hemileymişim gibi sevindim Rabbim sağlıkla kavuşmak nasip etsin
minikmucizeemaak ipekcim Yaa🥹 Allah bin kere razı olsun Rabbim tez zamanda istiyen herkese nasip etsin❤️ Dua edin güzelce sağlıkla ilerleyelim ❤️
Cansuumesee minikmucizeemaak kotuyu cagirmiyoruzz iyi dusunelim hersey iyi olsun ☺️☺️ ayyy minik kuşlarr🥹🥹❤️❤️
Alyamomm minikmucizeemaak canım çok sevindim seninde ne zamandır benim gibi bebek istediğini biliyodum rabbim sana nasip etti inşallah sağlıkla yavrunu kucağına alırsın 🙏 lütfen bana da dua et olur mu iki senedir bekliyorum bende inşallah bu ay mfk takviyeleriyle bende mutlu haberi alırım
minikmucizeemaak Alyamomm Allah razı olsun canım ❤️ Amiiinnn. Dualarım istiyen herkesle inşAllah güzel sonuçları alırsın ❤️
Canisi50 minikmucizeemaak çok sevdimmm hayirli olsun görmüştm önceden de postunuzu yok deyince üzülmüştmm hayırlı ömürlü evlat olsun inşallah 🥰🤗
minikmucizeemaak Canisi50 Amiinnn mucize gibi oldu Allah razı olsun inşAllah dağlıkla devam etsin ❤️🤲🏻
Veraerdogan minikmucizeemaak İcime doğmustu yükseleceği betanın cok mutlu oldum 2 gundede guzel yükselmiş cok sevindimm😍
Sibel_gedik minikmucizeemaak hayırlı olsn cnm . Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin , hayırlı evlat olsun inşallah . Bende bebeğimi kaybettim. İnşallah rabbim hayırlısıyla yerini doldurur . Bana da dua edermsn💕🙏🏼🌸🤲
papatya-0 minikmucizeemaak çok sevindim hayırlısı olsun canım sagsalim kucağına al inşallah 😍🥰 neymiş ovulasyon testine pek takılmamak gerekiyormuş 🙏😊 Allahım bana ve tüm isteyenlere en hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin 🙏❤️
crazymommy Hayırlı olsun canım sağlıkla doğur büyüt bebeğini İnşallah. Galiba uzun süredir istiyordun. Ne kadar sürede oldu bu ay farklı bişey denedin mi bende 8 aydır deniyorum bikaç kez kimyasal oldu çok umutsuzluğa kapılmaya başladım
minikmucizeemaak crazymommy 8 Aydın deniyorum bende bu ay sadece gittim folik asit doktor kontrol edince yumurtan çatlamak üzere demişti onu değerlendirdim