Elif2424 Detaylı ultrason için araştırma yapıyorum lütfen önerdiğiniz bir yer var mı yardımcı olursanız çok iyi olur
Smyye1B Elif2424 Semih Özeren’i öneririm ben çok memnun kalmıştım çok ilgili bir beyefendi. Kliniği soydan iş hanında.
Merve0901 Elif2424 nerde oturuyorsunuz ki? İstanbul için Hospitaltürk ü öneririm. Özel, 690 tl verdim ama çok memnun kaldım
Smyye1B Elif2424 Evet biraz pahalı açıkçası geçen yıl yaptırdım bende 950₺ ödemiştim bu yıl yengem için sorduğumuzda 1300 demislerdi benide zorlamisti . Eray Bey var aktif Kocaeli’de yengem onda yaptırdı memnun kaldım demişti .
Elif2424 Smyye1B valla ben 2 gün önce semih özeneri aradığımda 1750 dediler:( Eray çalışkan fiyat olarak biraz daha iyi
Elif2424 Merve0901 kocaeli de oturuyorum. İstanbulun neresinde acaba? Bide fotoğraf veriyorlar mı renkli mi
Merve0901 Elif2424 Üsküdar da. Veriyorlar evet, özel dosya bile yaptılar hatta usb bellek istedi oraya da attı herşeyi
Deletedmom_79 İstanbul Pendik Medical Park Perinatoloji Doktor Güher Bolat’a gittim çok memnun kaldım. Odasına dualarla girdik dualarla çıktık. Çok rahatlatıcı bir doktor. 1500 ₺ fiyatı
Deletedmom_79 2 adet fotoğrafta verdi. Bu 2 adet fotoğrafçıda albüm için çıkarttırırız ya onun gibi baya kalın fotoğraftı. Onun dışında 4-5 tane siyah-beyaz görüntülü çıktı da verdi