Busebusee Ben ilk kızımda istiyorduk adet yaklastikca kendimde belirti arıyordum çok kere adet belirtilerini hamilelik sandım kızımda adete 6 gün kala kaset test ile öğrendim diğerlerinden farklı olarak en belirgin süphem hergun yaptığım ama normalde bana sıkıntı yapmayan ev işlerini yaparken çarpinti yasiyordum fazla hızlı hareket ettim diye elim ayağım uyuşuyor kanım çekiliyordu sanki bı oturup soluklanma isteği duyuyordum kasıklarımda çok batma hissettim ve hareket etmeye halim yoktu uyur gezer gibi geziyordum ortalarda şuan ki ikinci gebeligimde de yine çarpıntı ve kasık bakması yaşadım sonra belki değildir dedim adetim de geçti 3 defa farklı zamanlarda test yaptım negatif çıktı bende dedim yok zaten emzirdigim için düzensizlik yaşıyordum olmuyordum ona bağladım çok kafama takmadım aradan bir kaç hafta geçti mide bulantılarım başladı midemi usuttum birsey dokundu sandım bir de sık sık lavaboya gidiyordum neyse bir hafta bulantılar geçmeyice esim bir doktora gidelim dedi gittim kan falan verdim kanda pozitif çıktı doktor ultrasonla baktı kese bebek oluşmuş şok oldum testlerde çıkmayınca yok diye düşünüyordum