selencinaar Hazalbalci ben baby plus galaxy travel sistem almayı düşünüyorum kullanışlı ve gözüme hitap etti açıkçası😊
Daisy0000 Hazalbalci Baybmallin mağazasında 4200e düşmüştü biz bunu aldık ,kuş gibi hafif,katlanınca minicik yer kaplıyor,sürümü çok rahat
Tgcmrt48 Hazalbalci prava antrasit travel sistem kullanıyorum sürümü çok rahat sadece oturma alanı dar şimdi ki aklım olsaydı kabin boy olarak geçen baston sistemlerden alırdım
Tgcmrt48 Hazalbalci evet puset olmuyor ama kaliteli bir baston alırsan doğumdan itibaren kullanabilirsin araştır bi 🌸
Melomy joie chrome aldım henüz kullanmamıza cok var ama durduğu yerde tekerleri gözüme büyük gelmeye başladı 😂
dtml Melomy hayır hayır büyük değil çıkarın onu aklınızdan..çok bakmayın valla zaman geçtikçe kulp bulursunuz köşede dursun güzel günlerde kullanın😂😂
Hazalbalci Tgcmrt48 ben travel sistem düşünüyorum o bana daha güzel geliyor nedense ama dediğiniz gibi baston modelleri daha iyi oluyor diyorlar 😊
SKayaa Hazalbalci biz e bebekten kanz x go Travel Sistem Bebek Arabası aldık kaliteli ve dayanıklı bir bebek arabası tavsiye ederim